Η Φενέρμπαχτσε έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Τουρκία και βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα! Απόψε είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21:30 ο τελικός του Super Cup με τη Γαλατάσαραϊ όπου μετά από Γενική Συνέλευση του συλλόγου αποφασίστηκε η ομάδα να αγωνιστεί με την Κ19 ως κίνηση αντίδρασης για το γεγονός ότι η τουρκική ομοσπονδία δεν ανέβαλλε το ματς προκειμένου να είναι πιο ξεκούραστη ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς και για το ότι δεν ορίσε ξένο διαιτητή στο ματς.

Τα... ευτράπελα δεν σταματούν εκεί αφου σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο το κλαμπ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη σέντρα του τελικού του Super Cup. Πάντως μένει να φανεί αν θα γίνει πράξη όλο αυτό από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε ή θα διαφοροποιηθούν τα πράγματα μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Η Φενέρμπαχτσε θα αποχωρήσει μετά τη σέντρα του τελικού του Super Cup με τη Γαλατάσαραϊ

Η Φενέρμπαχτσε ήταν αντίθετη με τη διεξαγωγή του τελικού του Super Cup όπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί απόψε, 7 Απριλίου στις 21:30. Η ομάδα της Κωνσταντινούπλης μέσω αιτήματος της στην τουρκική ομοσπονδία είχε ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού λόγω του ότι σε λίγες μέρες έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, κάτι που εξόργισε τη διοίκηση που αποφάσισε ως κίνηση αντίδρασης να κατεβάσει στον τελικό του Super Cup την Κ19 καθώς και για το γεγονός ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης φέρεται πως θέλει να τραβήξει την υπόθεση στα... άκρα αφού σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, το κλαμπ αποφάσισε να αποχωρήσουν οι παίκτες μετά τη σέντρα του τελικού με όποιες συνέπειες αυτό επιφέρει ενώ μένει να φανεί αν όλο αυτό θα επιβεβαιωθεί ή μέχρι τότε αλλάξουν τα πράγματα και διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, η Φενέρ τιμωρήθηκε με ποινή... χάδι για τα τραγικά επεισόδια στον αγώνα με την Τραμπζοσνπόρ.