Η Άρσεναλ με την Μπάγερν "μπήκαν" κάτω από διαφορετική αγωνιστική τροχιά στην πρώτη τους κόντρα στα προημιτελικά του Champions League, ωστόσο το τελικό 2-2 τα αφήνει όλα ανοικτά στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Μόναχο.

Γιατί η Άρσεναλ διανύει μια εξαιρετική σεζόν και παλεύει για την κατάκτηση της Premier League. Η Μπάγερν Μονάχου, από την μεριά της έχει χάσει προ πολλού την μάχη του τίτλου στην Bundesliga και γενικά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Αλλά πήρε αποτέλεσμα στο Λονδίνο και είναι στο κόλπο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Η Άρσεναλ προηγήθηκε της Μπάγερν Μονάχου με τον Σάκα


Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και θέλησε να εκμεταλλευτεί και την ώθηση που της έδιναν οι φωνές των φίλων της στο "Emirates". Απέναντι σε μια Μπάγερν Μονάχου, η οποία ψάχνονταν να βρει τα πατήματα της.

Όλο αυτό το σκηνικό έδωσε στους "κανονιέρηδες" τελικά την δυνατότητα να βρουν πρώτοι γκολ. Ήταν στο 12ο λεπτό όταν ο Σάκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ξεσήκωσε τους φιλάθλους της Άρσεναλ.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fu57x9gm3d)

Η Μπάγερν "απάντησε" στην Άρσεναλ με Γκνάμπρι, Κέιν


Όλα έδειχναν ιδανικά με την Μπάγερν Μονάχου να δυσκολευόταν να βρει ρυθμό. Το ποδόσφαιρο όμως, είναι ο "Βασιλιάς" των σπορ για την άγρια ομορφιά του. Έτσι οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν ένα τραγικό λάθος της άμυνας της Άρσεναλ, στην κυκλοφορία της μπάλας για να ισοφαρίσει με τον Γκνάμπρι στο 18ο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fug50r07ax)
Το ματς άρχισε να στραβώνει για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα καθώς οι Βαυαροί πήραν μέτρα στο γήπεδο. Με αποτέλεσμα να κερδίσουν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 32' ο Χάρι Κέιν.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fupx54f6o1)
Ολική ανατροπή και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο για την Μπάγερν Μονάχου, που πήγε σε ένα ματς με τον τεχνικό της Τόμας Τούχελ να είναι άκρως πιεσμένος για την παραμονή του στον πάγκο.

Η Άρσεναλ ισοφάρισε με τον Τροσάρ

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθώς η Άρσεναλ είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, αλλά η Μπάγερν αμύνονταν σωστά. Στο 66', ωστόσο, ο Μίκελ Αρτέτα έβαλε στο ματς τους Τροσάρ, Γκαμπριέλ Ζεσούς κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του.

Κίνηση - ματ καθώς η Άρσεναλ έφτασε στην ισοφάριση στο 76' με το γκολ του Τροσάρ. Ο Βέλγος άσος σκόραρε και στο τέταρτο σερί ματς στο 'Emirates" με την φανέλα της Άρσεναλ για το Champions League. Κάτι ανάλογο έχουν κάνει στο παρελθόν στην διοργάνωση μόνο οι Ντελ Πιέρο, Κανουτέ, Όσκαρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fvzr89k44p)