Ο Κώστας Φορτούνης έδωσε το... στίγμα που επικρατεί στου Ρέντη όσον αφορά την πρώτη "μάχη" με τη Φενερμπαχτσέ για τα προημιτελικά του Conference League. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" ήταν αποκαλυπτικός και για τη δική του αγωνιστική κατάσταση, η οποία έχει να κάνει με την υπόσχεση που έδωσε στον γιο του.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Conference League, όπως υπογράμμισε ο Κώστας Φορτούνης, συμφωνώντας και με τα όσα είπε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

"Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο ματς. Για τους παίκτες, τον σύλλογο και τον κόσμο. Ξέρουμε πως έχουμε τη δυνατότητα για το βήμα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πετυχαίνει τέτοιες επιτυχίες. Πιστεύω πως θα είμαστε έτομοι για ένα πρώτο βήμα", είπε αρχικά ο Φορτούνης.

Το τεράστιο κίνητρο και τι... ετοιμάζει ο Φορτούνης

Για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό και τον κόσμο της ομάδας, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: "Κάποιο μυστικό δεν υπάρχει. Μου αρέσει το γήπεδο. Μου αρέσει ο κόσμος. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω με ένα γκολ ή ασίστ.

Eίναι ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Να ζήσει μία τεράστια επιτυχία. Αυτό θέλουμε να κάνουμε". Ο Μεντιλίμπαρ μιλώντας για τον κόσμο τονίζει: "Εξαρτάται από εμάς. Εμείς πρέπει να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο. Σίγουρα θα είναι παρόντες, όμως θέλουμε να τους κρατάμε χαρούμενους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Η υπόσχεση που έδωσε ο Φορτούνης στον γιο του

Ο Φορτούνης ρωτήθηκε και για την απουσία του Ντάνιελ Ποντένσε, όπου απάντησε: "Ο Ντάνι σίγουρα μας βοηθάει. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πιστεύουμε πώς όποιος και να παίξει θα έχει την καλύτερη απόδοση".

Σχετικά με την εξαιρετική σεζόν που διανύει και τους δύο χιαστούς που έχει περάσει, επισήμανε: "Σίγουρα είχα δυσκολίες. Οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω. Δεν σταμάτησα να δουλεύω. Χαίρομαι που είμαι υγιής. Το απολαμβάνω. Είχα δώσει την υπόσχεση να με δει ο γιος μου να παίζω όπως είμαι".

Και όσο για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του ματς, τόνισε: "Η ομάδα που παίζει εντός έδρας πρέπει να μπει δυνατά. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά. Είναι σημαντικό με τη βοήθεια του κόσμου μας να σκοράρουμε ένα γκολ νωρίς για να έχουμε το προβάδισμα".