Ένα σοκ περίμενε τον Χάρι Κέιν με την επιστροφή του στη Γερμανία, μετά την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τα προημιτελικά του UEFA Champions League.

Τρία από τα παιδιά του Άγγλου επιθετικού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν το βαν που τους μετέφερε ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Μόναχο.

Πως σώθηκαν τα παιδιά του Χάρι Κέιν

Ο μόλις τριών ετών Λούις, η πεντάχρονη Βίβιαν και η επτάχρονη Άιβι είχαν κάποιον Άγιο με το μέρος τους, όταν ένα Renault έπεσε με σφοδρότητα στο βαν της Mercedes που τους μετέφερε σπίτι τους, κοντά στην περιοχή Σέφτλαρν της βαυαρικής πρωτεύουσας. "Ήταν πολύ τυχερά τα τρία παιδιά που δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, καθώς η σύγκρουση των οχημάτων ήταν πολύ δυνατή. Ευτυχώς φορούσαν ζώνες ενώ και το συγκεκριμένο όχημα της Mercedes είναι εξαιρετικά ανθεκτικό", επεσήμανε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. 

χαρι_κειν_ατυχημα



Σύμφωνα με την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών, τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής με ασθενοφόρο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό παρά την ένταση του τρακαρίσματος (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες). Σε αντίθεση με τα παιδιά του Κέιν, υπήρξαν αρκετοί τραυματίες από την καραμπόλα, καθώς μετά την αρχική σύγκρουση των δύο οχημάτων υπήρξαν σοβαρές ζημιές και σε άλλα αυτοκίνητα.

χαρι_κειν_ατυχημα_2


Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στη Γερμανία αναφέρουν ότι οδηγός του Renault ήταν μια 20χρονη Γερμανίδα, η οποία συνοδευόταν στο αυτοκίνητό της από ένα παιδί τριών ετών και δύο ενήλικες και προκάλεσε το ατύχημα προσπαθώντας να επιχειρήσει αναστροφή. Συνολικά ενεπλάκησαν στο ατύχημα 8 επιβάτες, εκ των οποίων μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε πιο σοβαρή.

χαρι_κειν_ατυχημα_3