Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος προσιδιάζει για ακόμα μία χρονιά στο γιοφύρι της Άρτας, αν το έφτιαχναν οι Μόντι Πάιθον. Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης επρόκειτο να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 18 Μαΐου, την αρχικά ορισθείσα ημερομηνία, αλλά είναι αμφίβολο. Και ότι θα το κάνουν και πως θα είναι στις 18 Μαΐου. 

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Οι κάμερες και η... μαντάρα 

Άλλο ένα αριστούργημα δίνει στον περιχαρή κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου η ΕΠΟ, αφού, με το πείσμα της ΠΑΕ Βόλος να μην ακολουθήσει τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, που αφορούν στη λειτουργία συγκεκριμένων καμερών, τόνισαν οι εκπρόσωποί της πως επ' ουδενί θα βοηθήσουν ώστε να τοποθετηθούν οι ούτως ή άλλως απαραίτητες κάμερες στο Πανθεσσαλικό

Είχαν, δε, έτοιμη τη λύση, που δεν ήταν λύση, αλλά... ερώτημα. Ρώτησαν τις δύο ομαδες, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, αν προτιμούν να παίξουν σε άλλο γήπεδο. Μάλιστα, σε μια κίνηση... ανοχής και κομψότητας, τους έδωσαν διορία έως τη Δευτέρα να απαντήσουν. 

Η ΠΑΕ Άρης δεν χρειάστηκε παρά μερικές ώρες προκειμένου να απαντήσει. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε πως είναι αναγκαία η εφαρμογή της προκήρυξης. Το παιχνίδι, δηλαδή, πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό, ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών. 

Δεν υπάρχει, εξάλλου, πρόβλημα με αυτό, αφού και πέρυσι χωρίς κόσμο έγινε. Όλα ζήτημα συνήθειας είναι. Απλώς εδώ χρειάζεται να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έχει υποσχεθεί και μια απάντηση που αφορά στο μέλλον του Γουστάβο Πογέτ στην Εθνική ομάδα

Ο Μπαλτάκος είπε ότι θα ανακοίνωνε αν η "γαλανόλευκη" θα συνέχιζε με προπονητή τον Ουρουγουανό την εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα. Αυτή είναι η δεύτερη εβδομάδα που περνά χωρίς απάντηση - και το μέλλον είναι άδηλο, ειδικά για την ΕΠΟ. 

Συγκεκριμένα, ο Άρης απάντησε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να τονίζει πως πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη και να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είτε με κόσμο είτε χωρίς.