Η απογευματινή δράση στα γήπεδα της Premier League, της La Liga και της Serie A περιλάμβανε τις αναμετρήσεις των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπόρνμουθ, της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μαγιόρκα και της Γιουβέντους στην έδρα της συμπολίτισσας Τορίνο. Μόνο η "Βασίλισσα" πήρε τη νίκη έστω και αγχωτικά χάρη στο γκολ του Τσουαμενί ενώ οι "Κόκκινοι Διάβολοι" τη γλίτωσαν φθηνά με τον Φερνάντες να τους δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) καθώς η ομάδα του Ιραόλα ήταν κατά πολύ καλύτερη. Στο 0-0 έληξε το "Derby della Molle".

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Τα "κεράσια" την πάτησαν όπως η Λίβερπουλ και ο Φερνάντες έδωσε ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του Τεν Χαχ

Η Μπόρνμουθ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο όμως κατάφερε να βρει προβάδισμα μόλις ενός γκολ παρά τις 12 τελικές της (Σολάνκε 16', Κλάιφερτ 36' - Μπ. Φερνάντες 31'). Οι αποστάσεις της Γιουνάιτεντ ήταν τεράστιες, ο Νταλότ ήταν σε άλλο γήπεδο (ως συνήθως) και αυτό που κράτησε την ομάδα του Τεν Χαχ στο 2-1 και τη διεκδίκηση του ματς ήταν ο Ονάνα και τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος οι "Κόκκινοι Διάβολοι" νοικοκυρεύτηκαν στα μετόπισθεν και έκλεισαν καλύτερα τους χώρους ανάμεσα στο αμυντικό και το κεντρικό τους τρίτο. Επιθετικά δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο, όμως αρκούσε μια στιγμή αδράνειας του Σμιθ που βρήκε σε ανύποπτη φάση την μπάλα με το χέρι του εντός περιοχής. Ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε από τη λευκή βούλα (65') με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (5η φετινή ισοπαλία της Γιουνάιτεντ) αφού το πέναλτι που κέρδισε ο Κρίστι στις καθυστερήσεις έγινε φάουλ εκτός περιοχής με παρέμβαση του VAR.

Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Αγχωτικά μεν, χωρίς υπερβολική κατανάλωση ενέργειας δε

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Μαγιόρκα να την... υπνωτίζει στο πρώτο ημίχρονο (μόλις 3 τελικές οι "Μερένχες") όμως στο δεύτερο βρήκε γρήγορο γκολ με τον Τσουαμενί στο 48' και έκτοτε διαχειρίστηκε άρτια την υπέρ της κατάσταση χωρίς να καταναλώσει περισσότερη ενέργεια από όση υπολόγιζε ο Αντσελότι, καθώς την Τρίτη ακολουθεί ο επαναληπτικός για τους "8" του UEFA Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Λούνιν πραγματοποίησε ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε (πήγε να γίνει πάλι μοιραίος στο τέλος αλλά τη γλίτωσε) ενώ αντίστοιχα καλή δουλειά έκανε και ο Ραΐκοβιτς ο οποίος κράτησε το 1-0 παρά τις 8 τελικές στο στόχο των παικτών της "Βασίλισσας" στο δεύτερο 45λεπτο.

Τορίνο - Γιουβέντους 0-0: Χωρίς νικητή το "Derby della Molle"

Γιουβέντους και Τορίνο είχαν από ένα ημίχρονο στο "Derby della Molle" όμως καμιά τους δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα με Σέζνι και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να είναι εκεί όποτε χρειάστηκε. Η Γιουβέντους είχε τις μεγαλύτερες φάσεις της στο πρώτο ημίχρονο ενώ η Τορίνο μπήκε καλύτερα στο δεύτερο. Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος με την ομάδα του Αλέγκρι να αφήνει για ακόμη μια φορά βαθμούς, αλλά να μην βλέπει την τρίτη θέση της να κινδυνεύει άμεσα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j79omhhvex)