Λίγο ακόμα... υπομονή πρέπει να κάνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Budesliga αφού μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Κολωνίας για την 29ης αγωνιστική, μετέφερε την... φιέστα της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο για την Κυριακή! Οι Βαυαροί μετά τις δυο ήττες τους, επέστρεψαν ξανά στις νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο τη στιγμή που πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς τόσο η Ντόρτμουντ και η Λειψία που ισοβαθμούν όσο και η Μάιντς. Χωρίς νικητή το Μπόχουμ - Χαϊντενχάιμ.

Bundesliga: Επιστροφή στις νίκες για την Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Κολωνία της οποίας επικράτησε με 2-0 για την 29η αγωνιστική της Bundesliga, σ' ένα ματς πυ οι Βαυαροί θα μπορούσαν να είχαν... ξεφύγει στο σκορ αφού είχαν δυο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες ενώ με τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν τους 63 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα. Στο 65' ο Ραφαέλ Γκερέιρο με φοβερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής έγραψε τιο 1-0 ενώ ο Τόμας Μϊλερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις  (90+3') φτάνοντας τα 240 γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν σε 701 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Συναγερμός με τον Κινγκσλέ Κομάν που αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο.


Πήρε το τρίποντο η Ντόρτμουντ και παρέιμεινε ισόβαθμη με τη Λειψία 

Η Ντόρτμουντ πήρε τους τρεις βαθμούς με τη Λειψία επικρατώντας με 2-1 ενώ παρέμεινε ισόβαθμη με τη Λειψία στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 56 βαθμούς. Οι "κίτρινοι" ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, βρήκαν δυο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών με τον Μάρσελ Ζάμπιτσερ ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 36' με τν Μαξιμίλιαν Βέμπερ.

Παρ' ολα αυτά, οι ισορροπίες άλλαξαν για την Γκλάντμπαχ στο 55' καθώς αποβλήθηκε ο Καρίμ Αντεγέμι. Οι Βεστφαλοί αν και είχαν τις ευκαιρίες τους δεν σκόραραν για να διερύνουν το υπέρ τους προβάδισμα και συνεχίζουν την... μάχη που δίνουν για το εισιτήριο του Champions League. Η Λειψία "καθάρισε" με 3-0 την Βόλφσμπουργκ στην "Ρεντ Μπουλ Αρένα" και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με 56 βαθμούς με την Ντόρτμουντ.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga