Μπορεί το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς να ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος οδήγησε με τις τρεις αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League, όμως παρόμοια ήταν και η κατάληξη του ζευγαριού της... αντιπάλου του. Άστον Βίλα και Λιλ έλυσαν στα πέναλτι τις διαφορές τους και εκεί νικητής βγήκε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που έπιασε το τελευταίο πέναλτι και χάρισε σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0niailfgzi9)

Ο Αργεντινός γκολκίπερ ξέρει πολύ καλά από τέτοιες διαδικασίες. Έχει σηκώσει Κύπελλα και Community Shield με την Άρσεναλ όταν μπήκε βασικός και κυρίως έχει σηκώσει ολόκληρο Μουντιάλ με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. 

Ο τύπος βέβαια είναι "τρελός". Ενώ είχε κίτρινη κάρτα, συνέχεια "έπαιζε" με την κερκίδα των Γάλλων. Χειρονομίες, ανταλλαγές "γλυκόλογων" με τους φανατικούς των "Λιλουά" και πολλά ακόμη οδήγησαν σε δεύτερη κίτρινη, η οποία όμως δεν τον έστειλε εκτός παιχνιδιού. Λόγω του κανονισμού, ο "Ντίμπου" έμεινε κάτω από την εστία παρά τη δεύτερη κίτρινη και το αποτέλεσμα... γνωστό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nitv39hn69)

Παρ' όλα αυτά, η δεύτερη κίτρινη δεν σημαίνει ότι δεν προσμετράται σαν κόκκινη στα... πρακτικά. Ο Αργεντινός τιμωρείται κανονικά με ποινή μιας αγωνιστικής (όπως συμβαίνει στην περίπτωση κόκκινης κάρτας ύστερα από δύο κίτρινες), πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Βίλα Παρκ".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ni4crryfpd)

Ποιος θα κληθεί να τον καλύψει; Ένας... παλιός γνώριμος στο ελληνικό κοινό, ο Ρόμπιν Όλσεν. Ο Σουηδός διεθνής τερματοφύλακας έχει το ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα στην Βίλα και θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μαρτίνες. Βέβαια, ο Όλσεν δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχε παρουσιάσει στην "Τούμπα". Αλλά όπως και να 'χει, η ποιότητά του είναι δεδομένα χαμηλότερη από εκείνη του διεθνούς Αργεντινού που θεωρείται εκ των κορυφαίων του πλανήτη.