Ο Βαγγέλης Παυλίδης ετοιμάζεται για να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι. Το έχει πάρει απόφαση και η Αλκμάαρ καθώς το συμβόλαιο του λήγει το 2025 και θα κινδυνεύσει να τον χάσει ως ελεύθερο ή να πάρει λίγα χρήματα. Οπότε αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο της για να πάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για την Αλκμάαρ το ιδανικό σενάριο είναι να πάρει 20.000.000 ευρώ ή τουλάχιστον ένα ποσό κοντά σε αυτό. Ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μια σούπερ σεζόν έχοντας βάλει 30 γκολ σε 42 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρσι έβαλε 22 γκολ και πρόπερσι 25. Κατι που δείχνει την έφεση του στο σκοράρισμα.

Μπορει στην Εθνική Ελλάδας να μην έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο στην Ολλανδία είναι ένα από τα πρώτα βιολιά. Επίσης κάθε χρόνο είναι μέσα στην 10άδα των επιθετικών που κυνηγούν το "χρυσό παπούτσι".

Ο διεθνής άσος απλά κάνει την δουλειά του και περιμένει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόσφατα η Στουτγκάρδη χτύπησε ξανά την... πόρτα της Αλκμάαρ αλλά φέρεται να πρόσφερε ποσό κάτω από 13.000.000 ευρώ.

Ελαφρώς βελτιωμένο με βάση την προηγούμενη πρόταση της. Φυσικά και δεν κάλυψε την Αλκμάαρ. Ωστόσο τελευταία γίνεται λόγος για την είσοδο ενός νέου.. παίκτη. Επίσης από την Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα η αναφορά γίνεται στην Ντόρτμουντ, η οποία προετοιμάζεται για τους ημιτελικούς του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βεστφαλοί δεν έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν ακόμα και 20.000.000 ευρώ για έναν επιθετικό που τους αρέσει. Και ο Παυλίδης αρέσει πολύ, όπως λένε στην Γερμανία.

Ο 25χρονος άσος είναι και στην καλύτερη φάη της καριέρας του. Βομβαρδίζει τα δίχτυα στην Ολλανδία και οι επιδόσεις του δεν παιρνούν απαρατήρητες.