Οι Έλληνες του εξωτερικού συνεχίζουν να θριαμβεύουν εκτός συνόρων και να... βγάζουν μάτια με τα επιτεύγματα τους! Ο Τάσος Δουβίκας "έκλεψε" τις εντυπώσεις στη νίκη της Θέλτα με 4-1 επί της Λας Πάλμας για την 32η αγωνιστική της La Liga καθώς βρήκε δίχτυα αλλά και... έφτιαξε γκολ φτάνοντας συνολικά τα 11 γκολ και τις 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές που έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ο Δημήτρης Κολοβός αποδείχθηκε καθοριστικός στη νίκη της Ντέβα αφού έβγαλε ασίστ στο νικητήριο γκολ της ομάδας του που πήρε το τρίποντο με 3-2.

Ο Δουβίκας "έλαμψε" στη νίκη της Θέλτα με γκολ και ασίστ

H Θέλτα επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1 της Λας Πάλμας στο "Μπαλαίδος" για την 32η αγωνιστική της La Liga, με τον Τάσο Δουβίκα να βάζει τη δική του... υπογραφή στη νίκη της ομάδας του με γκολ και ασίστ. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 66' και στο 71ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 3-1 έπειτα από ασίστ του Άσπας.


Πέντε λεπτά αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Δουβίκας με σέντρα τροφοδότησε τον Άσπας που με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Μάλιστα, στο ματς προηγήθηκε αρχικά η Λας Πάλμας με τον Χέρζογκ στο 11ο λεπτό και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή αρχής γενομένης από τα γκολ του Άσπας (37') και του Σουέντμπεργκ (39'). 11 γκολ και 3 ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τον Δουβίκα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.



Με ασίστ του Δημήτρη Κολοβού το νικητήριο γκολ της Ντέβα

Μόλις τρία λεπτά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στον εκτός έδρας αγώνα της Ντέβα με τη Σλέμαν για την 32η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Ινδονησίας, ο Δημήτρης Κολοβός αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από καθοριστικός αφού έβγαλε ασίστ στον συμπαίκτη του, Μαντζέντ Οσμάν που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ομάδα του που πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα και ο σκόρερ του τρίτου τέρματος είχε μπει ως αλλαγή στο ματς και έτσι οι δυο τους μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και ως "χρυσές" αλλαγές. Αξίζει να τονιστεί ότι ήταν η τέταρτη ασίστ του Κολοβού στη φετινή σεζόν ενώ μετρά και τέσσερα γκολ σε 26 συμμετοχές που έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν στ πρωτάθλημα.