Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 θα συνδυαστούν για μόλις δύο άτομα με μια διανυκτέρευση στο Μουσείο Ορσέ στο Παρίσι, απ’ όπου θα δουν την τελετή έναρξης, στη Γαλλία.

Ο Παγκόσμιος Ολυμπιακός Συνεργάτης Airbnb προσφέρει σε δύο θαυμαστές την ευκαιρία να απολαύσουν μια πραγματικά μοναδική διανυκτέρευση στο φημισμένο Musée d'OrsayΜουσείο Ορσέ- στον Σηκουάνα, όπου θα μπορούν να απολαύσουν μια απαράμιλλη θέα στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

Στις 26 Ιουλίου, αυτή η μοναδική εμπειρία θα είναι διαθέσιμη σε δύο μόνο επισκέπτες, οι οποίοι θα κοιμηθούν στην εμβληματική αίθουσα ρολογιού του μουσείου, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές υπνοδωμάτιο από τον Mathieu Lehanneur, της δάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι και η θέα στον Σηκουάνα

Στον πέμπτο όροφο του πρώην Gare d'Orsay, που κάποτε ήταν πολυσύχναστος σιδηροδρομικός σταθμός, η αίθουσα ρολογιού προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη και στον ποταμό Σηκουάνα.

Highlights of Musee d'Orsay in 10 minutes | My Private Paris

Στεγάζοντας ένα ιστορικό ρολόι 125 ετών, το δωμάτιο δεν προσφέρθηκε ποτέ για διανυκτερεύσεις στο παρελθόν. Θα διαθέτει ένα μοναδικό “πλωτό” κρεβάτι, σχεδιασμένο από τον Lehanneur, καθώς και ένα αντίγραφο της δάδας του Παρισιού 2024.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 με ξενάγηση στο Musée d'Orsay

Στο πλαίσιο της διαμονής τους, οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης μια ιδιωτική ξενάγηση στην εκτενή συλλογή ιμπρεσιονιστικής και μετα-ιμπρεσιονιστικής τέχνης του Musée d'Orsay, που περιλαμβάνει έργα διάσημων ζωγράφων όπως ο Manet, ο Monet, ο Renoir, ο Gaugin και ο Van Gogh, καθώς και ένα γκουρμέ δείπνο που παρουσιάζει τα καλύτερα της γαλλικής κουζίνας.

Paris 2024 Venues: Exploring the Iconic Olympic Locations #paris2024 #eiffeltower

“Είναι τιμή μου που σας προσκαλώ στο Musée d'Orsay", γράφει ο Lehanneur στην καταχώριση του δωματίου στο Airbnb: “Για πρώτη φορά, και για μία μόνο νύχτα, η εμβληματική αίθουσα ρολογιών του μουσείου θα μετατραπεί σε υπνοδωμάτιο. Δημιούργησα έναν μοναδικό χώρο που είναι ταυτόχρονα ρομαντικός και σύγχρονος, οικείος αλλά και πολυτελής. Περιτριγυρισμένος από τα έργα των μεγαλύτερων ιμπρεσιονιστών ζωγράφων, σας προσκαλώ να ζήσετε την πιο όμορφη νύχτα στο Παρίσι!”.