ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Ντζάναν Μούσα: "Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες - Θέλουμε να πάρουμε ξανά τη Euroleague"

Ο Ντζάναν Μούσα οδήγησε εκ του ασφαλούς την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague χάρις στους 20 πόντους που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Βόσνιος γκαρντ στη συνέντευξη τύπου έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό AKTOR για την πρόκριση του ενώ σχολίασε τις αλλαγές που υπάρχουν στις δύο ομάδες.

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που είναι στον τελικό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ξανά το τρόπαιο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ανυπομονώ για τον αυριανό αγώνα.

Δεν σημαίνει κάτι ότι έχουμε την ίδια ομάδα από πέρσι. Κάναμε την καλύτερη μεταγραφή πέρσι φέρνοντας τον καλύτερο πλέι μέικερ, τον Καμπάτσο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ξέρω πώς λειτουργεί ο κόουτς Αταμάν και πώς αξιοποιεί το ρόστερ του.

Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και πιστεύουμε πως έχουμε καλή ευκαιρία να πάρουμε ξανά την Ευρωλίγκα και να γράψουμε ιστορία. Έχουμε αυτοπεποίθηση, δουλεύουμε καθημερινά στο 100% για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Τώρα ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Ο διάλογος Αταμάν - Μούσα για την συνύπαρξη τους στην Εφές

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην συνύπαρξη του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν στην Αναντολού Εφές αλλά και την δύσκολη επιστροφή του στην Ευρώπη από το NBA.

"Είχα δυσκολίες όταν επέστρεψα από το ΝΒΑ, ήταν πολλές οι προκλήσεις, αλλά έμαθα πολλά. Η Μπρεογάν με βοήθησε να βγω MVP στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Για μένα το να είμαι στη Ρεάλ είναι το τρόπαιο της ζωής μου.

Ήρθα στη μέση της σεζόν, δεν περίμενα να παίξω πολύ. Είχαμε μιλήσει πολύ, έχω σεβασμό στον κόουτς. Πήραμε τότε τον τίτλο, η Εφές είχε μια εξαιρετική ομάδα και με βοήθησε πολύ", με τον Τούρκο προπονητή να εύχεται να μην τον... εκδικηθεί για εκείνη την περίοδο.

Turkish Airlines EuroLeague Final Four Championship Game Press Conference