ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Παντού χαμόγελα και βλέμματα γεμάτα αυτοπεποίθηση. Λίγες ώρες πριν την επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR σε τελικό ενός Euroleague Final 4, 13 ολόκληρα χρόνια μετά το έκτο αστέρι που κατέκτησαν το 2011 στη Βαρκελώνη, οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του τζάμπολ της ιστορικής πρώτης τους μονομαχίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικό.


Άπαντες αντιλαμβάνονται το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, ωστόσο όπως υποστήριξε και ο Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου του τελικού, η νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR μέσα στη Μαδρίτη επί της “βασίλισσας” άλλαξε το… τσιπάκι της σεζόν για την ομάδα του και ενδεχομένως μετρήσει αρκετά στην ψυχολογία των παικτών του απέναντι σε μια Ρεάλ που θυμίζει… μηχανή.

O Παναθηναϊκός AKTOR και ο πρώτος τελικός του Βιλντόζα

Ο Αταμάν γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι απόψε θα πρέπει να βγάλει… αρκετά λαβράκια από το καπέλο του και πιθανότατα να χρειαστεί λύσεις απ’ όλους τους παίκτες που θα βρίσκονται στη δωδεκάδα. Και ένας απ’ αυτούς θα είναι ο Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός θα ζήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του εμπειρία τελικού Euroleague και έδωσε μια ξεχωριστή ευχή στην κάμερα του parapolitika.gr. Πάρτε μια μικρή γεύση από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο βίντεο που ακολουθεί:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1j0oqsca13t)