ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Έχετε σκεφτεί πως θα πανηγυρίσει ο Εργκίν Αταμάν ενδεχόμενη κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο πιο μυθικό comeback ομάδας στα χρονικά του ευρωπαϊκού μπάσκετ;

Πλησιάζοντας τον Τούρκο τεχνικό κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Παναθηναϊκού AKTOR στην “Uber Arena”, στο πλαίσιο του Final 4 της Euroleague, η αλήθεια είναι ότι βαθιά μέσα μας… γνωρίζαμε την απάντηση που θα εισπράτταμε. Αποφασίσαμε, όμως, να… επιχειρήσουμε μια ζαριά!

Ο Αταμάν, ο τελικός Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ και η αφοσίωση στο πλάνο

Άλλωστε ο ιδιαίτερα επικοινωνιακός Αταμάν είχε φροντίσει να δώσει ρεσιτάλ στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που είχε προηγηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και δεν είχε αφήσει ούτε μισό ερώτημα αναπάντητο.

Δείτε την απάντηση που έδωσε στην κάμερα του parapolitika.gr για τα… πιθανά επινίκια, δείτε το βλέμμα του να ξεχειλίζει από αποφασιστικότητα και πίστη στους παίκτες του παρά τις δεδομένες δυσκολίες του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ακούστε και την εκτίμησή του για το κατά πόσο θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια ένα ελληνικό “classico” Παναθηναϊκού AKTOR – Ολυμπιακού σε τελικό Euroleague που μας στέρησε στο Βερολίνο η παρέα του Καμπάτσο και του Χεζόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1izvtmq1f2x)