Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έφτασε στο σημείο να «σκηνοθετήσει» την απαγωγή του (αλλά και ληστεία στο σπίτι του) ώστε να μην πάει για προπόνηση. Δικαιολογίες παικτών έχουν ακουστεί πολλές, όταν απουσιάζουν από μια προπόνηση, αλλά το να φτάσει κάποιος σ’ αυτό το σημείο είναι μάλλον εξωπραγματικό. Κι όμως ο 34χρονος Πάουλο Σίλβα έκανε αυτό που προαναφέραμε.

Μια μέρα που δεν είχε κέφι να πάει στην προπόνηση, αντί να προσποιηθεί ότι είχε κάποια αδιαθεσία, έστησε ολόκληρη… πλεκτάνη! Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από κλέφτες, ότι απήχθη από αυτούς και ότι έπεσε θύμα ληστείας!

Βεβαίως οι τραβηγμένοι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την αστυνομία η οποία τσεκάροντας βίντεο από κάμερες που υπήρχε στην περιοχή, διαπίστωσε ότι όσα τους έλεγε ο Σίλβα ήταν παραμύθια…
Μάλιστα εξακριβώθηκε ότι είχε γυρίσει στο σπίτι του στις 5 το πρωί έχοντας ξεσαλώσει σε ένα πάρτι. Πάντως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά. Για να κάνει πιο πειστικούς τους ισχυρισμούς του ο αθεόφοβος ποδοσφαιριστής έκρυψε ότι κοσμήματα είχε στο γκαράζ, προκειμένου να ενισχύσει την εκδοχή της ληστείας!

Οι άνθρωποι της Μποταφόγκο έμαθαν τα πάντα και αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με πρόστιμο, αλλά και να τον στείλουν δανεικό σε δύο άλλες ομάδες μέχρι να εξαντληθεί το συμβόλαιό του.

Τελικά ο Σίλβα έφυγε από την Μποταφόγκο το 2013 έχοντας γράψει σε αυτήν μόλις 34 συμμετοχές. Φυσικά η καριέρα του πήρε την κατιούσα για να φτάσουμε στο σήμερα που ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει χωρίς ομάδα.