Η χθεσινή ανάρτηση του αδερφού Τζανακοπουλου, απλά επιβεβαιώνει την εμπεδωμένη στην ελληνική κοινωνία αντίληψη ότι ο Τσιπρας και η παρέα του, εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει στο Mega και δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ των κλειστών συνόρων, αποδοκιμάζοντας μεταξύ των άλλων, την στάση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι αναγκάζεται να συρθεί σ αυτή την επιλογή, βλέποντας την αποδοχή που συναντά η επιλογή της κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα.

Λίγες μέρες μετά ο σύμβουλος του Κοτζιά στο Μακεδονικό και αδερφός του στενού συνεργάτη του Τσίπρα, Αντώνης Τζανακοπουλος, βγαίνει και διαδηλώνει κατά των κλειστών συνόρων. Και στην ανάρτηση που κάνει, «τραβάει» και ένα like η μνηστή του Δημήτρη Τζανακοπουλου, Εφη Αχτσιόγλου.

Μιλάμε για μια παρέα εθνικά επικίνδυνων ανθρώπων, που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν με την ίδια άνεση τον κόσμο. Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς τα πράγματα έχουν αλλάξει, αφού η χώρα επέστρεψε στην κανονικότητα, στην οποία στη έχουν θέση ούτε τα πολιτικά γκομενιλικια, ούτε οι παραμυθένιοι ακτιβισμοί.

84099011_207369607010906_3365749884559818752_n