Μπάχαλο και μάλιστα κανονικό τα έχει κάνει ο Ντίνος Κόκκαλης σε σχέση με τις επιχειρήσεις του ομίλου.

Εσχάτως, ο «πατριάρχης» της οικογένειας, Σωκράτης Κόκκαλης, έχοντας αντιληφθεί τις απανωτές επιχειρηματικές γκάφες του γιου του, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η μεγαλύτερη ζημιά έχει γίνει επί των ημερών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τον μικρό και άπειρο Κόκκαλη να έχει επενδύσει στη σχέση του με τον Νικολάκη τον Παππά.

Μία από τις πολύ χοντρές γκάφες του Ντίνου σχετίζεται με τη μεταφορά του καζίνο από την Πάρνηθα. Εκεί που είχε ντιλάρει με τους ΣΥΡΙΖΑίους, τώρα όχι μόνο δεν προχωρά το project, αλλά οι Κοκκαλαίοι έχουν αρχίσει να χάνουν και χρήματα, από αυτά που δεν έχουν στα ταμεία των εταιρειών

ν. Η δεύτερη από τις μεγάλες αποτυχίες του Ντίνου σχετίζεται με το διαδικτυακό στοίχημα και τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Μιχάλη Τσαμάζ του ΟΤΕ.

Εκεί που είχε πιστέψει στη νεκρανάσταση του ομίλου, οι αστοχίες, σε συνδυασμό με την πολιτική στοχοποίηση που κατάφερε ο νεότερος Κόκκαλης, έχουν φέρει σε πραγματικό αδιέξοδο τον πολύπειρο Σωκράτη Κόκκαλη, που αναζητά νέες συμμαχίες, μήπως κάνει καμιά δουλίτσα.