-Κάπου πήρε τ' αυτί μου ότι σύντομα ο πρόεδρος Καραμανλής θα δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του σε σχέση με το πολιτικό του μέλλον. Εξ όσων μαθαίνω, ο αγαπημένος των Νεοδημοκρατών έχει ήδη προϊδεάσει τον Μητσοτάκη σε σχέση με το τι σκοπεύει να πει. Παρά τις πιέσεις του Προκόπη και τις διαδικτυακές παρεμβάσεις του προέδρου Αντώναρου, το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να μην είναι στην επόμενη Βουλή.

-Μία από τις βουλευτίνες που σήκωσαν (μικρό) μπαϊράκι κατά την πρόσφατη ψήφιση του Ασφαλιστικού που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Χατζηδάκης ήταν η όμορφη Θεσσαλονικιά δικηγόρος Αννα Ευθυμίου, η οποία με την ιδιότητα της εργατολόγου γνώριζε από μέσα το θέμα. Βλέπετε, η Ευθυμίου είχε και εργασιακή σχέση με τον ΕΦΚΑ από την εποχή που ήταν υπουργός Εργασίας ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και συνέχισε και επί Βρούτση. Καταλαβαίνετε τώρα πόσο καλά γνωρίζει το Ασφαλιστικό η κοπέλα;

-«Κομμένος» από τον σκληρό προεδρικό πυρήνα της Κουμουνδούρου είναι ο βουλευτής Χαρίτσης, ο οποίος εδώ και καιρό αντιμετωπίζεται από τον Τσίπρα ως επίδοξος δελφίνος. Επειδή ακόμα και στην περίπτωση νέου εκλογικού διασυρμού ο πρόεδρος Αλέξης δεν σκοπεύει να φύγει, πριν πεινάσει μαγειρεύει!