Πληθαίνουν εσχάτως οι φωνές εντός του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη επιβολής μέτρων από την πλευρά Τσίπρα σε σχέση με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Στελέχη της Κουμουνδούρου, που κινούνται ακόμη και στον σκληρό πυρήνα του προέδρου Αλέξη, έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται την τεράστια ζημιά που προκαλεί κυρίως με τη συμπεριφορά του ο αψύς Σφακιανός. Γι’ αυτό και προτρέπουν τον τέως πρωθυπουργό, αδιαφορώντας για το όποιο κόστος, να οδηγήσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Χανιώτη πολιτικό. Ωστόσο, ο Τσίπρας δείχνει να το διπλοσκέφτεται, αφού, εδώ που τα λέμε, κατά βάθος (όχι και πολύ) συμφωνεί στα περισσότερα με την πολιτική κουλτούρα του Πολάκη. Απλά, προσπαθεί να το κρύψει, γιατί αντιλαμβάνεται τη ζημιά που προκαλεί στο μετριοπαθές κοινό.

Όσοι γνωρίζουν τον πρόεδρο Αλέξη επισημαίνουν ότι για πρώτη φορά, παρά τη λατρεία που έχει στο μουστάκι του Παυλή, δείχνει να εξετάζει το ενδεχόμενο της τιμωρίας του Σφακιανού. Άλλωστε, πέρα και πάνω απ'όλα έχει αποδείξει ότι βάζει την πάρτη του.

Δημοσιεύθηκε στο Secret, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021