Στο στόχαστρο των φορολογικών Αρχών, αλλά και της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος φαίνεται ότι βρίσκονται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του Ιβάν Σαββίδη όσο και επιχειρήσεων που συνδέονται με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Η έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό εκτείνεται και εκτός Ελλάδος, και συγκεκριμένα στην Κύπρο. Ένας από τους φακέλους που εξετάζουν οι ελεγκτές συνδέεται με την αγοραπωλησία του τηλεοπτικού σταθμού Open από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Μάλιστα, οι όροι του συμφωνητικού μεταξύ των δύο επιχειρηματιών φαίνεται ότι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που χειρίζονται τους φακέλους. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει η σχετική έρευνα, είναι αλήθεια ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως τόσο η Αρχή για το ξέπλυμα όσο και η Οικονομική Εισαγγελία είχαν αποφύγει όλα αυτά τα χρόνια να «ανοίξουν» τους φακέλους των υποθέσεων που σχετίζονταν με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ακόμα δύο

Ενισχύεται σε επίπεδο γυναικών το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, αφού, εκτός από τις νυν βουλευτίνες, Ελενα Ράπτη και Αννα Ευθυμίου, πληροφορούμαι ότι η Πειραιώς ετοιμάζει ακόμα δύο εκπροσώπους του ασθενούς φύλου. Τη νυν ευρωβουλευτίνα Μαρία Σπυράκη και την νυν αντιπεριφερειάρχη, Βούλα Πατουλίδου. Και εδώ δεν μιλάμε για υποψηφιότητα «γέμισμα», αλλά για δύο πολύ δυνατά χαρτιά, που διαθέτουν όλα τα στοιχεία για να εκλεγούν.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 18 Ιουνίου 2022.