Πολλή και σοβαρή δουλειά και σε επίπεδο κομματικής οργάνωσης έχει αρχίσει να κάνει ο διευθυντής του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος επί της ουσίας ηγείται της ομάδας που θα χειριστεί την εκλογική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ψηλός, εκτός από τη συχνή επαφή που έχει με τον γραμματέα της Ν.Δ., Παύλο Μαρινάκη, και τον διευθυντή του κόμματος, Γιάννη Μπρατάκο, εσχάτως έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται στενά και με τα περισσότερα πρόσωπα που διαχρονικά αποτελούν την εκλογική (ομάδα) κρούσης του Μητσοτάκη.

Βλέπετε, ο Δημητριάδης ήταν και παραμένει της λογικής «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Στο πλαίσιο της γενικότερης προετοιμασίας και ανεξάρτητα από το πότε θα επιλέξει ο πρωθυπουργός να κάνει εκλογές, ήδη οι «γαλάζιοι» επιτελείς ξεκίνησαν να προετοιμάζονται.

Όσο λίγοι

Για παράδειγμα, προ ημερών υπήρξε συνεργασία του γραμματέα της Ν.Δ. με τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του Κυριάκου, Θανάση Νέζη. Πρόκειται περί ενός προσώπου που γνωρίζει όσα λίγοι την κομματική ανθρωπογεωγραφία, αλλά κυρίως τα χούγια του προέδρου.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 25 Ιουνίου 2022.