-Μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το timing που κάποιοι θυμήθηκαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Οι πιο υποψιασμένοι συνδέουν τη (σχετική) θύμηση με τη δυναμική που παρουσιάζει η υποψηφιότητά του στα Δυτικά της Αθήνας. Βλέπετε, στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια πολιτεύεται (εκτός των άλλων) και ο αδελφός του Θωμά Βαρβιτσιώτη, Μιλτιάδης.

-Πλώρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει βάλει (όπως μαθαίνω) ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, που προφανώς αντιλαμβάνεται ότι έχει δυσκολέψει η πιθανότητα επανεκλογής του. Στην περίπτωση που ο νυν περιφερειάρχης, Νίκας, αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητα Μαντά. Γι’ αυτό και έχει φροντίσει εγκαίρως να πιάσει στασίδι.

-Κατέβηκα το τριήμερο της 28ης στα Χανιά και δεν προλάβαινα να ακούω σενάρια. Αλλα σχετίζονταν με τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και άλλα με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Ενα από αυτά θέλει τον δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, να σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο δήμο του νομού, απέναντι στον νυν δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη. Αν με ρωτάτε πόσες πιθανότητες δίνω σε αυτό το σενάριο, η απάντηση είναι: Σχεδόν καμία.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 5/11