Ένα από τα πρόσωπα στα οποία έχει σηκώσει «κίτρινη κάρτα» ο Αλέξης Τσίπρας μαθαίνω ότι είναι ο παλιός υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, για τον οποίο φτάνουν πολλά και ενδιαφέροντα στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, επειδή ο όγκος των πληροφοριών είναι τόσο μεγάλος, οι γνωρίζοντες λεπτομέρειες εκφράζουν (σχεδόν) τη βεβαιότητά τους σχετικά με το πολιτικό μέλλον του ανδρός.

Εκτός κόμματος

Συγκεκριμένα, λένε ότι οι «κακές παρέες» του παρελθόντος είναι βέβαιο πως θα αναγκάσουν τον τέως πρωθυπουργό να οδηγήσει εκτός κόμματος τον επί χρόνια συνεργάτη του. Και όταν μιλάμε για παρέες, αναφερόμαστε σε κάτι συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Τόσκας παρέα με τον τότε αρχηγό της Αστυνομίας, που, αν δεν κάνω λάθος, ήταν ο Τσουβάλας.

Εντός της ΕΛΑΣ

Επίσης, στην Κουμουνδούρου φτάνουν και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με πρόσωπα εντός της ΕΛ.ΑΣ. και παρουσιάζουν ένα «οικουμενικό» προφίλ. Για να ακριβολογώ, εφευρέθηκαν επί Τόσκα και γιγαντώθηκαν επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας. Σταματώ εδώ, γιατί, αν συνεχίσω, προβλέπω Σαββατοκύριακο με ισχυρούς ανέμους.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 12 Νοεμβρίου 2022.