Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που διετέλεσε μάλιστα και αναπληρωτής υπουργός ...Πολιτισμού εκδήλωσε τον πολιτικό του πολιτισμό αποκαλώντας τους νεοδημοκρατες -δηλαδή το μισό σχεδόν εκλογικό σώμα που έχει ψηφίσει την ΝΔ- κωλοδεξιούς της ΕΡΕ!

Ο κύριος αυτός ανιστόρητος δεν είναι και, γι’ αυτό, η συγκεκριμένη έκφρασή του αποτυπώνει ένα μείγμα σκόπιμης παραποίησης της πολιτικής ιστορίας, παραπληροφόρησης και φανατίλας. Μείγμα το οποίο επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ- του οποίου υπήρξε επίλεκτο μέλος ο κ. Ξυδάκης διότι περί αυτού πρόκειται- ήκμασε ιδιαιτέρως. Ψεύδη, ανειλικρίνεια και τυφλός φανατισμός.

Το να βρίζεις τους ψηφοφόρους ενός κόμματος είναι μία συμπεριφορά που κανένας πολιτικός δεν έχει -πλην ίσως του Πολάκη με τον οποίον πλέον εξισώνεται επαξίως ο κ. Ξυδάκης- ποτέ αποτολμήσει. Ίσως διότι ο εν λόγω κύριος δεν είναι πολιτικός. Μα ούτε και ο Πολάκης είναι τελικώς με την κυριολοεκτική του όρου έννοια.

Από την άλλη, ο πρώην υπουργός «Πολιτισμού» θέλει να σπιλώσει τον υπ’ αριθμόν ένα ηγέτη, μεταπολεμικά, στην Ελλάδα, ο οποίος ηγήθηκε της ΕΡΕ και, μέσω αυτής, ανασυγκρότησε την χώρα, κατάργησε τα ξερονήσια που κεντρώοι τα είχαν ανοίξει, άνοιξε τον δρόμο της Ελλάδας στην Ευρωπαίκή Οικονομική Κοινότητα -για να μπορεί σήμερα η Ελλάδα να είναι μέλος της ΕΕ- νομιμοποίησε το ΚΚΕ και θεμελίωσε μία Δημοκρατία, στην Μεταπολίτευση που διατηρείται μέχρι σήμερα. Και χάρις στην οποία κατόρθωσε η Αριστερά του κυρίου Ξυδάκη να γίνει κυβέρνηση και να σμπαραλιάσει τελικώς την χώρα. Το Καραμανλής ή τάνκς ο Μίκης Θεοδωράκης το είπε. Αλλά δεν μπορεί να το θυμηθεί ο κύριος Ξυδάκης διότι ο μεγάλος αριστερός συνθέτης έχει ελεηνολογήσει τον αρχηγό του αμετροεπούς πρώην υπουργού «Πολιτισμού».

Αντιθέτως κανένας δεξιός δεν έχει αποκαλέσει αυτούς που ψηφίζουν την Αριστερά ...κωλοαριστερούς. Μολονότι κάλλιστα θα μπορούσε, για όσα έχουν κάνει οι κατά καιρούς αρχηγοί της. Που αιοματοκύλισαν την Ελλάδα θέλοντας να καταλάβουν την εξουσία με την βία. Που με εμμονή ήθελαν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία στους Βούλγαρους. Οι αριστεροί είχαν επιτρέψει την ίδρυση σλαβομακεδονικών σχολείων, την έκδοση εντύπων και τη σύσταση ιδιαίτερης κομμουνιστικής οργάνωσης (ΣΝΟΦ).

Οι αριστεροί κατά την περίοδο του Εμφυλίου Πολέμου (1946-1948), ανέπτυξαν έντονες αλυτρωτικές τάσεις ανάμεσα στους Σλαβομακεδόνες που επιδίωξαν την προσάρτηση της Ελληνικής Μακεδονίας σ’ ένα ξεχωριστό «μακεδονικό» κράτος. Με απόφαση Ολομέλειά τους, οι αριστεροί δεχτηκαν τη σύσταση ενός ενιαίου και ανεξάρτητου «μακεδονικού» κράτους στο πλαίσιο μιας φιλοσοβιετικής Βαλκανικής Ομοσπονδίας. Κανένας δεν βγήκε να τους πει σήμερα προδότες. Για την ακρίβεια κωλοπροδότες...

Δυστυχώς για τον κύριο Ξυδάκη ήλθε το κόμμα του στην εξουσία, χάρις στην δημοκρατία που θεμελίωσε ο ιδρυτής της ΕΡΕ -ναι, αυτής των κωλοδεξιών- και ευτυχώς για τον ελληνικό λαό γνώρισε τι είναι η Αριστερά. Η Αριστερά των υπόγειων συναλλαγών, των πολιτικών συνωμοσιών, της κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων, της εξαπάτησης του λαού, της εξαφάνισης της μεσαίας τάξης, της υπόθαλψης της βίας, της ανικανότητας χειρισμού των κρίσεων, των δεκάδων νεκρών.

Έδωσε τα διαπιστευτήριά της και ετέθη στο περιθώριο.