Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, Τάιλερ Μακµπέθ, ο Στέφανος Κασσελάκης την Πέµπτη το απόγευµα στη Νέα Υόρκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα ακόµα και τους στενούς του συνεργάτες.

Ο γάµος τους ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται έπειτα από πολυετή σχέση. Εξάλλου, από την αρχή της εµφάνισης του κ. Κασσελάκη στην καθ' ηµάς πολιτική σκηνή ήταν ξεκάθαρη και ανοιχτή η παραδοχή της σχέσης του µε τον Αµερικανό σύντροφό του.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ ΜακΜπέθ: Οι βέρες τους κόστισαν σχεδόν 5.500 ευρώ

Ο γάμος στη Νέα Υόρκη

Ο γάµος έλαβε χώρα στις ΗΠΑ µε βάση τον ισχύοντα νόµο εκεί. Η τελετή έγινε σε πολύ στενό κύκλο, όµως οι φίλοι και συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να τους ευχηθούν από κοντά το καλοκαίρι, αφού, σύµφωνα µε πληροφορίες, θα κάνουν ένα µεγάλο πάρτι στη χώρα µας, σε ακριτική περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δηλώσει πως στο πρόσωπο του Τάιλερ έχει βρει τον άνθρωπο που έψαχνε. Εκείνον που τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια. Εκείνον που τον αισθάνεται στήριγµα στα δύσκολα και µπορεί να µοιραστεί όλα όσα τον προβληµατίζουν και τον απασχολούν.

Οι δυο τους είχαν υπογράψει σύµφωνο συµβίωσης, αλλά αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε γάµο.


Η σχέση Κασσελάκη - Τάιλερ

Ο 35χρονος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε µιλήσει εκτενώς για τη γνωριµία, τη σχέση τους, αλλά και το προσωπικό του coming out σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο περιοδικό «Antivirus».

«Το πρώτο µου coming out έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, στα 31 µου, όταν το είπα στον Τάιλερ. Στην Αµερική, όταν είσαι 31 και κάνεις coming out, σου λένε: “Oh my god, that’s late” (“Ω, Θεέ µου, είναι αργά”). Αυτή ήταν η πρώτη φορά για µένα. Εως τότε, το ζήτηµα των σεξουαλικών προτιµήσεών µου το είχα θάψει. Είχα και σχέση µε µια κοπέλα από τα 21 µέχρι τα 26, µετά το πανεπιστήµιο. ∆εν αυτοπροσδιορίζοµαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγµατα είναι πιο ρευστά. Οσο, όµως, µεγάλωνα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισµό µου. Μάλιστα, το οξύµωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση µε την κοπέλα. Ετσι, το 2019 πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτοµα ψυχικής υγείας µε εµπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέµατα», είχε δηλώσει.

Επίσης, περιέγραψε και τη γνωριµία του µε τον σηµερινό του σύζυγο: «Επεφτα πάνω του σε διάφορα µέρη στη Νέα Υόρκη - στο γυµναστήριο, στα Starbucks, στον δρόµο κ.λπ. Eπειτα από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτοµο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγµή έτυχε να περπατάµε µαζί φεύγοντας από το γυµναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά µου. Τότε εκείνος µε άγγιξε και µε ρώτησε αν µένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαµε να µιλάµε. Κάποια στιγµή, και αφού κάναµε παρέα, τον θυµάµαι να προσπαθεί να µε “ψαρέψει”. Ρώτησε τη γνώµη µου για τα παιδιά. Του απάντησα πως κάποια στιγµή θα ήθελα να κάνω. Στη συνέχεια µου εξήγησε ότι στη δική του την περίπτωση είναι κάτι που πρέπει να το σχεδιάσεις καλά. Κατάλαβα τι εννοούσε. “Γιατί λες µόνο για τη δική σου περίπτωση; Το ίδιο ισχύει και στη δική µου περίπτωση”, αποκρίθηκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το είπα ανοιχτά».



Πάντα δίπλα σε όλα

Ηταν από την πρώτη στιγµή δίπλα του. Σε όλα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβήθηκε τις κάµερες, τόλµησε να τον παρουσιάσει στο πανελλήνιο µετά την εκλογή του, να τον φιλήσει και να περάσει το µήνυµα πως πορεύονται µαζί σε όλους τους τοµείς.

Αλλωστε, µαζί ήταν στην προεκλογική εκστρατεία του ανά την Ελλάδα. Μαζί ακόµα και στην παραλαβή των φαγητών, τη δύσκολη ηµέρα των εκλογών. Μαζί στο γυµναστήριο, µαζί για ψώνια. Το ζευγάρι λατρεύει τις µακρές εξορµήσεις και συνήθως ταξιδεύουν στις Σπέτσες, νησί που λατρεύουν και οι δύο, ενώ η οικογένεια Κασσελάκη διατηρεί το εξοχικό της εκεί.


Το θέμα «παιδί»

Οσο για το επόµενο βήµα στην σχέση τους, το έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Οπως είχε πει, µε τον Τάιλερ θέλουν να αποκτήσουν δύο παιδιά.

«Θα θέλαµε να αποκτήσουµε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια µέρα ίσως να τα βαπτίσουµε, δεν ξέρω, θα δούµε. Θα θέλαµε να έχουµε δύο αγόρια µε παρένθετη µητέρα, γιατί θα θέλαµε η προσωπικότητα του καθενός µας να µεταφερθεί στα παιδιά, έτσι ώστε -προφανώς αγαπάµε ο ένας τον άλλον- να υπάρχει αυτή η συνέχεια», συµπλήρωσε.

Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 21/10/2023