Της Λίτσας Γάκη 

Κριός
Πιθανόν να παρουσιαστεί μια ευκαιρία σε οικονομικό επίπεδο είτε προσφοράς εργασίας είτε καινούργιας συνεργασίας. Ίσως να βρίσκεστε στο τέλος μιας απόφασης. Οι αδέσμευτοι θα αποφασίσετε από συγκατοίκηση μέχρι και επισημοποίηση της σχέσης. Οι ελεύθεροι πιθανόν να βρείτε αυτό το άτομο που θα σας ενθουσιάσει και θα το δείτε πολύ σοβαρά.  

Ταύρος
Σας προβληματίζουν τα οικονομικά και πιθανόν να προκύψουν έξοδα που δεν τα περιμένατε, με αποτέλεσμα να νιώθετε ανασφαλείς. Ωστόσο, μην αφήσετε τις ευκαιρίες μέσα στην ημέρα που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βελτιώνετε ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής ζωής σας. Κάντε μια ωραία έξοδο με το ταίρι σας.  

Δίδυμοι
Τα θέματα της εργασίας που προκύπτουν είναι πολλά και η υπερβολή μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Ακούστε τον εαυτό σας και τις πραγματικές ανάγκες του. Μέσα σας μπορεί να αισθάνεστε πολλά και να οργανώνετε σχέδια και εκπλήξεις για το ταίρι σας, όμως θυμηθείτε να μην υπερβάλετε.  

Καρκίνος
Η διάθεσή σας πιθανόν να είναι θετική και να κινητοποιηθείτε σε επαγγελματικά θέματα, όμως η υπερβολή που μπορεί να προκύψει πιθανόν να φέρει εντάσεις. Το καλύτερο θα ήταν να κάνετε υπομονή και οτιδήποτε απρόβλεπτο αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία ώστε να μην εκτονώνεστε με διαμάχες. Ιδανική βραδιά για έξοδο με φίλους.  

Λέων
Εάν σκέφτεστε μια αλλαγή στον χώρο της εργασίας ή του σπιτιού, είναι μια καλή στιγμή να πάρετε ιδέες που μπορεί να σας προτείνουν άτομα οικεία. Η τάση σας να το παρακάνετε με τα σχέδια δεν οδηγεί σε τάξη, αντιθέτως σας μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Δείτε τις πραγματικές ανάγκες σας.  

Παρθένος
Ευχάριστες συναντήσεις με άτομα αγαπημένα και μια τάση υπερβολικής φαντασίας και συζητήσεων γύρω από ταξίδια και απολαύσεις. Εάν αποφασίσετε μια σημαντική αγορά, προσέχετε τους λόγους για τους οποίους το κάνετε. Καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.  

Ζυγός
Προσέχετε λεπτομέρειες που θα προκύψουν στα οικονομικά σας και αποφύγετε υπερβολές σε αγορές. Εάν υπάρξει έκτακτη κατάσταση, αναλάβετε δράση με υπομονή και επιμονή. Στα προσωπικά σας, η γοητεία σας είναι εκτυφλωτική. Οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να το διεκδικήσετε ή να το κερδίσετε, με τη φυσική ευγένεια που σας διακατέχει.  

Σκορπιός
Ζητήματα συνεργασίας που έχουν ως κοινό παρανομαστή τα οικονομικά θα ολοκληρωθούν. Φροντίστε να μη γίνει με τρόπο μυστικό ή παρασκηνιακό, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα. Επίσης, εάν προκύψουν έξοδα για το αγαπημένο σας πρόσωπο, κρατήστε το μέτρο. Οι ελεύθεροι πιθανόν να έχετε εκδηλώσεις θαυμασμού από πρόσωπα που σας εκτιμούν.  

Τοξότης
Εργασιακά προκύπτουν υποχρεώσεις που δεν τις είχατε υπολογίσει, ενώ μπορεί να υπάρξουν και καθυστερήσεις. Επίσης, προσέχετε σε θέματα υγείας και, αν κάτι σας ενοχλεί, καλύτερα θα ήταν να το κοιτάξετε. Αν κάποιος φίλος σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα ψυχολογικά, αντιμετωπίσετε τον με αισιοδοξία και υπομονή.  

Αιγόκερως
Επαγγελματικές επαφές που σας ευνοούν προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε και να μη βιαστείτε, ώστε να κάνετε τα σωστά πράγματα σε λίγο χρόνο. Προσέχετε, επίσης, επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους, μην τυχόν προκύψουν ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Αισθηματικά κάντε κάποια βήματα πίσω για το καλό της σχέσης.  

Υδροχόος
Να είστε πρακτικοί σε θέματα οικογένειας, από τα οικονομικά μέχρι και τις διαφορές που μπορεί να προκύψουν μεταξύ σας. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι από τις προσωπικές σας σχέσεις, μην εκδηλώνεστε με υπερβολές και τάσεις σνομπισμού. Όσοι είστε αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε άτομα που είναι σημαντικά στον κοινωνικό σας περίγυρο.  

Ιχθύες
Μην παρασυρθείτε σε αγορές και επιπόλαιες απολαύσεις λόγω ανασφαλειών που μπορεί να αισθάνεστε. Κρατήστε το μέτρο όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί πολύ σύντομα θα αναθεωρήσετε. Στα αισθηματικά βασιστείτε στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από λόγια φίλων ή γνωστών. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολύ ελκυστικές γνωριμίες.