Της Λίτσας Γάκη

Κριός
Μην ανακυκλώνετε προβλήματα και καταστάσεις προσπαθώντας να βρείτε λύσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις, ιδιαίτερα τώρα που είστε κουρασμένοι και πιθανόν θυμωμένοι. Διασταυρώστε πληροφορίες αν αμφισβητείτε και νιώθετε ότι κάτι δεν είναι σωστό στα όσα ακούτε. Ανοίγει καινούργιος ερωτικός δρόμος με το ταίρι σας.  

Ταύρος
Μην αναλώνεστε σε υπερβολικές εργασίες για να κερδίσετε χρόνο, διότι η κούραση που πιθανόν να προκύψει θα σας κάνει επιρρεπείς σε θέματα υγείας. Επίσης, μην επαναπαύεστε σε αυτά που ακούτε σε θέματα εργασίας, γιατί πιθανόν να αποδειχθούν πρόχειρα και επιπόλαια. Εάν το ταίρι σας χρειάζεται τη βοήθειά σας, στηρίξτε το.  

Δίδυμοι
Εμπλουτίστε την ημέρα σας με επικοινωνία και φροντίστε το χιούμορ σας να είναι εύστοχο. Εάν έχετε ιδέες για καινούργια σχέδια στα ερωτικά, προσέχετε να μην καθοδηγείστε από απατηλά συναισθήματα, αλλά από τη λογική. Πιθανόν να υπάρχει τάση παραπληροφόρησης σε ζητήματα που αφορούν παιδιά ή ακόμα και σε πληροφορίες που σχετίζονται με αυτά.  

Καρκίνος
Με άγχος και πιεσμένη διάθεση αντιμετωπίζετε το οικογενειακό σας περιβάλλον, που μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο εντάσεων. Απομακρυνθείτε λεκτικά και συναισθηματικά από θέματα που δεν έχουν ξεκάθαρη λογική και επενδύστε στην κατανόηση. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο από το οικείο περιβάλλον και να ενθουσιαστείτε.  

Λέων
Συζητήσεις για καλυτέρευση καταστάσεων στην εργασία ή στα οικονομικά ή και κάποια υπόσχεση πιθανόν να είναι ουτοπικά. Φροντίστε να μη δεσμευθείτε με παραπάνω υποχρεώσεις που θα είναι εις βάρος της καθημερινότητάς σας. Καλυτέρα η προσοχή σας να στραφεί στον ποιοτικό χρόνο της οικογένειάς σας.  

Παρθένος
Εάν θέλετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικής φύσης, μην επαναπαύεστε σε άλλους, ούτε να επηρεάζεστε από πληροφορίες οι οποίες μπορεί να είναι ανεπαρκείς. Με τη λογική που σας διακρίνει, εξετάστε τα υπέρ και τα κατά και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα. Κινηθείτε σύμφωνα με το συμφέρον σας και προσέχετε οποιεσδήποτε συμβουλές.  

Ζυγός
Δυναμική εκκίνηση σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που δείχνουν μια μικρή βελτίωση. Δημιουργήστε και προωθήστε τις υποθέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε. Προσπαθήστε να είστε ακριβής μέσα σε λογικά πλαίσια και μην υπερβάλλετε. Μην παραμελείτε τη συντροφική ζωή σας, που χρειάζεται την προσοχή και τη φροντίδα σας.  

Σκορπιός
Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας και διάθεση για υποχωρήσεις θα έχετε σήμερα. Μάλλον είστε αναποφάσιστοι για ζητήματα που αφορούν εργασιακά ή προσωπικά θέματα. Φροντίστε να μη γίνετε ιδιότροποι εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, αλλά ούτε και παρωχημένοι. Εάν σκέφτεστε γενικότερες αλλαγές, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν.  

Τοξότης
Ομαδικές εργασίες και εξορμήσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας θα αποδειχθούν ανανεωτικές. Παρ' όλα αυτά, μη φορτώνεστε εργασίες και υποσχέσεις βοήθειας από οποιονδήποτε και τσεκάρετε το πρόγραμμά σας λεπτομερώς. Επιπόλαιες κουβέντες που μπορεί να ειπωθούν θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, γι' αυτό συνταχθείτε με την κοινή λογική.  

Αιγόκερως
Ανεβασμένοι οι τόνοι στην επαγγελματική σας ζωή και η ενέργειά σας βελτιωμένη. Τα μάτια των άλλων μπορεί να είναι στραμμένα επάνω σας, έτσι προσέχετε τις ασάφειες και την παραπληροφόρηση. Οι υποθέσεις που θέλετε να τακτοποιήσετε σας προκαλούν εκνευρισμό, ωστόσο μην επαναπαύεστε ούτε στα πιο οικεία σας πρόσωπα για την ολοκλήρωσή τους.  

Υδροχόος
Δυναμικοί και δραστήριοι, αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις, ωστόσο τελειώνετε με υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω. Μην ονειροβατείτε σε θέματα οικονομικών αλλαγών. Έχετε διαίσθηση και θα ήταν καλύτερα να επενδύσετε σε καταστάσεις λογικές χωρίς να ακούτε παραφιλολογίες που κυκλοφορούν. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας.  

Ιχθύες
Θα υπάρξουν απογοητεύσεις σχετικές με τα οικονομικά σας. Μια παραδοχή από πλευράς σας στα επαναλαμβανόμενα λάθη θα ήταν ανανεωτική και θα άνοιγε τον δρόμο της καλύτερης διαχείρισης των οικονομικών αλλά και των συναισθημάτων ζητημάτων στη ζωή σας. Όσοι μπαίνετε σε καινούργια σχέση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.