Είναι ο άνθρωπος που σόκαρε το πανελλήνιο. Με βλέμμα απόκοσμο, ψυχρό και χωρίς να δείχνει τα συναισθήματά του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν απολογήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή για τις αποτρόπαιες πράξεις του, το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα συγκλονίζουν. Ο άνδρας, που επί 37 μέρες έπαιζε «θέατρο» και προσπαθούσε να θολώσει τα νερά σε κανάλια, αστυνομία και social media, τελικά πιάστηκε στη φάκα των αρχών.

Βαρύς οπλισμός

Ο 32χρονος προσήχθη στις απολογίες του φορώντας λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από το μαύρο σακάκι του και συνοδευόμενος από ειδικές ομάδες της αστυνομίας, που έφεραν βαρύ οπλισμό. Κάθε εικόνα, κρύβει περισσότερες από χίλιες λέξεις. Ειδικά τα «κλικ» από την κηδεία της Καρολάιν και το μνημόσυνο, προκαλούν οργή...

Δείτε τις φωτογραφίες από τη δολοφονία της Καρολάιν μέχρι την ημέρα που συνελήφθη ο συζυγοκτόνος

Με δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, μερικές ώρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο καθ' ομολογία δολοφόνος προσπάθησε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη
8
9

Στην Αλόννησο, όπου φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη μητέρα, ο πιλότος που πριν λίγες ώρες την στραγγάλισε εμφανίστηκε ως συντετριμμένος σύζυγος της Καρολάιν. Κρατώντας στην αγκαλιά του την 11μηνών κόρη του, την οποία νωρίτερα χρησιμοποίησε για να «σκηνοθετήσει» την υποτιθέμενη ληστεία, ο συζυγοκτόνος «σπάραζε» για το άδικο έγκλημα.

4__1_


3__1_

 

Screenshot_2021-06-22_at_17_36_20__1_
Screenshot_2021-06-22_at_17_34_59__1_

Στο μνημόσυνο της Καρολάιν και λίγα λεπτά πριν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ ως ο Νο1 ύποπτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγκάλιαζε με τα χέρια που σκότωσε την Καρολάιν, την χαροκαμένη μητέρα της. 

7__1_


Screenshot_2021-06-22_at_17_32_52__1_

Μετά την ομολογία του ειδεχθούς εγκλήματος, ψυχρός και ανέκφραστος ο πιλότος, οδηγείται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

5327209__1_


Η ώρα της κρίσης! Ο καθ' ομολογία συζυγοκτόνος οδηγείται στον εισαγγελέα

5328594