Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα μαστροπείας ενώ στην όλη ιστορία ενδέχεται να διαδραμάτιζε ενεργό ρόλο και η μητέρα της.

Η 37χρονη από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε την κόλαση που βίωνε το παιδί της. Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή της, με τη γυναίκα να μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Χθες, ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Mega ότι η μητέρα θεωρείται πως ήταν συνδιαχειρίστρια στο chat, μέσω του οποίου εξωθείτο στην πορνεία η ανήλικη.

Πριν λίγες μέρες εξάλλου, είχε γίνει γνωστό πως το wi-fi του σπιτιού της 12χρονης ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβάρυναν τη θέση της 37χρονης. Συγκεκριμένα, το προφίλ που είχε δημιουργήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Μίχος στο όνομα της ανήλικης ήταν συνδεδεμένο με το wi-fi του σπιτιού της, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να το διαχειριζόταν η μητέρα.

Μέσω αυτού του chat η γυναίκα φέρεται να έχει κλείσει για το ίδιο της το παιδί εννέα "πελάτες", οι οποίοι φαίνεται να έχουν δώσει τα χρήματα απευθείας στην 37χρονη και όχι στον 53χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πρόκειται για τον 42χρονο , τον 33χρονο υπάλληλο φαρμακαποθήκης, άλλους έξι άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί από συνομιλίες στο blind chat και ένας ακόμη που μιλούσε με την ανήλικη αρχικά μέσω του blind chat και μετά μέσω viber και what’s up.

Σφίγγει ο κλοιός

Η εκπομπή "Tlive" παρουσίασε έναν σοκαριστικό διάλογο μεταξύ της 37χρονης με την κόρη της, μέσω sms που αντάλλαζαν.
Σε αυτά η μητέρα πιέζει τη 12χρονη, προκειμένου να της βρει χρήματα γιατί θέλει να αγοράσει "μαύρο, τσιγάρα, πιπάκια". Της ζητά να δανειστεί 50 ευρώ από μία γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται, χρησιμοποιώντας για αυτήν υβριστικές εκφράσεις. Το παιδί της εξηγεί, μέσω μηνυμάτων πάντα, ότι η εν λόγω γυναίκα αρνήθηκε να της δώσει τα λεφτά.
Τότε η μητέρα, στέλνοντας το ένα sms μετά το άλλο, προτρέπει το παιδί να ζητήσει λιγότερα. "Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα, πιπάκια και δεν βρίσκω", γράφει χαρακτηριστικά στη 12χρονη.

Κατά τις ίδιες πηγές, την περίοδο της επίμαχης συνομιλίας, η ανήλικη βρίσκεται στο νησί της θείας της για διακοπές.