Επώδυνη εμπειρία ήταν για ένα ζευγάρι η αντάμωση με τους διαρρήκτες του σπιτιού τους στη Νέα Ιωνία μέσα σε αυτό το βράδυ της Τρίτης, 23 Μαΐου. Ο 85χρονος και η 54χρονη βρέθηκαν ενώπιον τριών αντρών, που απείλησαν ότι θα έκοβαν τα δάχτυλα της γυναίκας. Εν τέλει, απέσπασαν τιμαλφή υψηλής αξίας και δύο ρολόγια και εξαφανίστηκαν

Το ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει: «Ήταν κλάσματα δευτερολέπτου, ανοίγουμε και βλέπουμε τρία άτομα να ορμάνε επάνω μας». Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ εξιστορούν αποκλειστικά στην κάμερα του MEGA ο 85χρονος και η 54χρονη γυναίκα του, που ήρθαν αντιμέτωποι με τρεις κακοποιούς μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία.

Τους αιφνιδίασαν και τους απείλησαν με ένα σφυρί και ένα ψαλίδι: «Πήραν ένα ψαλίδι να μου κόψουν το δάχτυλο για να τους πω πού είναι τα χρήματα. Είμαι ψυχολογικά πολύ χάλια, δεν μπορώ να συνέλθω».



Οι αδίστακτοι διαρρήκτες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας γάντια, απειλούσαν συνεχώς το ζευγάρι προκειμένου να μη φωνάζει, αλλά και για να τους πει πού είχαν χρήματα. Απομόνωσαν την γυναίκα σε ένα δωμάτιο και ξεκίνησαν να ψάχνουν μανιωδώς για πολύτιμα αντικείμενα.

«Με απείλησαν με σφυρί και με χτύπησαν με σφυρί εδώ και εδώ (σημ. δείχνει τα σημεία), με χτύπησαν με κλωτσιά. Με ακινητοποιήσαν εκεί κάτω (σημ. δείχνει) και μου βούλωσαν το στόμα, μου έκλειναν το στόμα, είχαν και γάντια, για να μην φωνάξω».

Διείσδυση από την ταράτσα

Οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί έφτασαν στον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας από την ταράτσα. Από την πόρτα μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν οι δύο ιδιοκτήτες.

Οι δράστες απέσπασαν, χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι. Μόλις βρήκαν την λεία τους τράπηκαν σε φυγή. Το ζευγάρι ειδοποίησε έντρομο την Αστυνομία και έφυγε από το σπίτι.

Οι δράστες άνοιξαν όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια πετώντας έξω τα πράγματα, μπαίνοντας σε όλα τα δωμάτια. Αναποδογύρισαν καναπέδες, έψαξαν κάθε γωνιά του σπιτιού.



«Έχω φοβηθεί πάρα πολύ, πάρα πολύ γιατί ο τρόπος που μπήκαν δεν περίμενα να μπουν στον έβδομο όροφο, πώς τα κάταφεραν και μπήκαν, ήταν το παράθυρο τρία δάχτυλα ανοιχτό».

Οι διαρρήκτες παραμένουν άφαντοι και η αναζήτησή τους συνεχίζεται.