Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 63χρονος, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται πως αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια με σκοπό να τα βιάσει. Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε όταν επιχείρησε να «ψαρέψει» μια 14χρονη, η οποία μίλησε στους γονείς της. Εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και ακολούθησε η επεισοδιακή σύλληψή του στην Ομόνοια

Η δράση του 63χρονου, που έστελνε χυδαία μηνύματα στο 14χρονο κοριτσάκι, προκαλεί σοκ. O πατέρας του παιδιού, ο οποίος τον παγίδεψε, κλείνοντας μαζί του ραντεβού στην Ομόνοια, προσποιούμενος ότι ήταν η κόρη του, περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS πώς τα κατάφερε.

«Αυτό που λέμε. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Έγινε ραντεβού, στήθηκε την επόμενη μέρα και ήρθε ο τύπος κουνάμενος σεινάμενος, ο κόσμος μαζεύτηκε γιατί τον είχα κάτω μέχρι να έρθει η ΔΙΑΣ και τέτοια. Ήρθαν εκεί, τον λιντσάρανε.

Μα να της δείξει τι; Το όργανό του; Να της δείξει πορνοβιντεάκια; Για ποιον λόγο; Αυτός κινείται στα Πετράλωνα, Κολωνό και Καλλιθέα, απ’ ό,τι με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα, τον έχουν δει συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο».

«Ευτυχώς το παιδί μιλάει μαζί μας»

Η 14χρονη, μόλις έλαβε το πρώτο μήνυμα με το χυδαίο περιεχόμενο, απευθύνθηκε στους γονείς της, οι οποίοι δεν πίστευαν το θράσος του 63χρονου.

«Ο τύπος “ψάρευε” κοριτσάκια και έτυχε στο λάθος κοριτσάκι. Έστειλε μηνύματα στην κόρη μου και σ’ ένα άλλο κοριτσάκι, “έλα” και τέτοια, “θα σας πάω στα ξενοδοχεία” και ότι “το 'χω κάνει χίλιες φορές” και σε ένα τηλεφώνημα το οποίο άκουγα εγώ, τον ρώτησε (η κόρη μου), “γιατί, κύριέ μου, μου τα στέλνετε αυτά;”, λέει, “γιατί θέλω να σε γαμ@@”. Και ευτυχώς το παιδί μιλάει με τους γονείς του, μιλάει μαζί μας, είναι κοντά μας και με κλάματα, με δάκρυα, μας τα έδειξε».

«Κυκλοφορεί Πετράλωνα, Καλλιθέα και Κολωνό»

Ο πατέρας της 14χρονης, θέλοντας να ενημερώσει άλλους γονείς και παιδιά για το τι συνέβη με τον 63χρονο, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σε άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα της δώσει ό,τι θέλει έχοντας στο πορτοφόλι του 600 ευρώ και σε έναν λογαριασμό 150.000 ευρώ, για υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Τα δημοσιοποιώ ώστε να δουν το πρόσωπό του κι άλλα παιδιά.

Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας. Το πού βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν το ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι. Αλλά πείραξες την ψυχή του παιδιού μου; Κάθε δάκρυ της, κόλαση για σένα».

Αφέθηκε ελεύθερος ο 63χρονος

Ο 63χρονος επιμένει στον ισχυρισμό ότι δεν ήξερε ότι τα παιδιά στα οποία έστελνε τα άσεμνα μηνύματα ήταν ανήλικα κοριτσάκια. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τα χτυπήματα που δέχτηκε από το εξοργισμένο πλήθος, καθώς ισχυρίστηκε ότι αισθανόταν αδιαθεσία.

«Εφόσον κατάλαβε μετά, γιατί κατάλαβε, έστειλε μήνυμα και έλεγε ότι είναι λάθος, στο ένα κινητό. Το τι λέει αυτός… η πρώτη δικαιολογία που λέει ένας παιδεραστής. Ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικα. Το τι θα πει, δεν με ενδιαφέρει καν. Το τι είδα εγώ και τι έστειλε. Τα έστειλε αυτά στο παιδί μου; Τι πάει να πει μετά, ότι έστειλε λάθος; Δηλαδή, τι να περιμένω; Να βιάσει την κόρη μου; Αυτό που έκανε στην ψυχή της τι ήταν δηλαδή;», λέει ο πατέρας της 14χρονης.

Σημειώνεται ότι αργά το βράδυ, με εντολή εισαγγελέα, ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί σε απολογία, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: