Σε ένα θρίλερ γεμάτο αντιφάσεις και θολά σημεία εξελίσσεται η υπόθεση με το θάνατο των δύο βρεφών στην Αχαΐα. Η 23χρονη μητέρα έχει περιγράψει  με διαφορετικό τρόπο τη βραδιά του θανάτου του ενός παιδιού από τον σύντροφό της, που ισχυρίζεται ότι ήταν παρών στο σπίτι. Το μυστήριο γύρω από τον θάνατο των δύο βρεφών στην Αχαΐα περιπλέκεται.

Η 23χρονη Ειρήνη έχει δηλώσει ότι ήταν μόνη της το βράδυ που πέθανε η μικρή Ζωή - Ιωάννα και ότι τη βοήθησε μια γυναίκα. «Κοιμόταν... Έκανε έναν παράξενο ήχο, φώναξα μια γυναίκα δίπλα, μου είπε ότι το παιδάκι φεύγει και καλέσαμε ασθενοφόρο. Ήταν βράδυ... Δίπλα μου ήταν... Πνιγόταν και έβγαζε... Δεν μπορώ να το εξηγήσω... Πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αχαΐας και μετά από μισή ώρα μας είπαν ότι το παιδί έφυγε», έχει ισχυριστεί η μητέρα.
Διαβάστε επίσης:  Κάτω Αχαΐα: "Μου έφαγε 8.500 ευρώ", καταθέτει μάρτυρας κλειδί στις Αρχές για την 23χρονη μητέρα που έχασε δύο παιδιά

Η άλλη εκδοχή του συντρόφου

Ωστόσο, ο σύντροφός της, μιλώντας στο Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, έδωσε μια άλλη εκδοχή: υποστήριξε ότι ήταν μαζί της το βράδυ που «έφυγε» το μωρό.

«Εγώ έδωσα φως. Βλέπω το παιδί, ήταν μαύρα τα χειλάκια του και είχε βγει έξω η γλωσσούλα του... Εγώ της λέω "το μωρό γιατί μαύρισε;", λέει "δεν ξέρω". Μετά τηλεφώνησε στην αστυνομία και το ασθενοφόρο. Ήρθε μαζί και η ασφάλεια», υποστήριξε ο σύντροφος της μητέρας.

Κρίσιμες, πάντως, θεωρούνται από την εισαγγελία οι καταθέσεις παιδιάτρων, αλλά και οι μαρτυρίες της μητέρας, του συντρόφου της και της γιαγιάς των μωρών.

Mετά την εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και είναι σε συνεχή επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».