Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις μέχρι και αργά χθες το βράδυ για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Αστυνομικοί με άκρα μυστικότητα μετέφεραν έναν νεαρό από τα γραφεία της Ασφάλειας σε αγροτοδασική περιοχή, όπου συνήθως πήγαινε για κυνήγι με τον βασικό ύποπτο της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, χρονομέτρησαν τη διαδρομή και διαπίστωσαν ότι συμπίπτει χρονικά με το διάστημα που εξαφανίζεται ο επιχειρηματίας. Πρόκειται για έκταση κοντά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο μεγάλης βιομηχανίας, όπου και χθες επικεντρώνονταν οι έρευνες. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, που επί επτά ημέρες έχει καταρρακώσει τους συγγενείς του 31χρονου. Επτά ημέρες προσπαθούν να μάθουν τι απέγινε ο άνθρωπός τους και μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους ψάχνουν καθημερινά εκτάσεις όπου πιθανολογούν πως μπορεί να βρίσκεται.

Διαβάστε ακόμα: Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Αυτό είναι το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.


Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Χθες το πρωί η μητέρα του αγνοούμενου εντόπισε σε ένα χωράφι όπου πήγαιναν για κυνήγι ο γιος της με τον ύποπτο ένα ζευγάρι γάντια, τα οποία φαίνεται πως είχαν πεταχτεί στο σημείο πρόσφατα. Αμέσως κάλεσε τη Σήμανση και οι αστυνομικοί τα παρέλαβαν και τα απέστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

Σε μικρή απόσταση βρίσκεται μια κλειστή αποθήκη την οποία αναμένεται σήμερα να ερευνήσουν οι Αρχές. Εκτός από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, στις έρευνες προστέθηκαν χθες και πλωτά μέσα του Λιμενικού, με τα στελέχη της υπηρεσίας να χτενίζουν μια έκταση περίπου 1.000 στρεμμάτων στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα τελευταία φορά το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Απογευματινής», σήμερα φτάνει στο Μεσολόγγι ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος ήδη έχει προχωρήσει στη διατύπωση αιτημάτων για λογαριασμό της οικογένειας προς τη ΓΑΔΑ.