Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από το μακελειό που σημειώθηκε στην ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, δίνοντας άλλες διαστάσεις στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος δράστης ήταν κοντά στην οικογένεια για 36 χρόνια, αφού εργαζόταν για εκείνους. Όμως, ο αιγυπτιακής καταγωγής επιστάτης το πρωί της Δευτέρας (13/02) εισέβαλλε στα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα και σκότωσε τρία άτομα –την ιδιοκτήτρια, Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της και σύμβουλο της εταιρείας, Αντώνη Βλασάκη, καθώς και έναν πρώην καπετάνιο που εργαζόταν στα γραφεία, τον Ηλία Κουκουλάρη, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με μια καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Διαβάστε ακόμα: Γλυφάδα: Η αμύθητη περιουσία της οικογένειας Καρνέση και οι αντιδικίες ανάμεσα στα αδέρφια

Μια μέρα μετά το μακελειό στη Γλυφάδα, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Σύμφωνα με το MEGA, ο 70χρονος δράστης δεν φέρεται να ήταν απλά ένας έμπιστος υπάλληλος. Από τα έγγραφα της δικαστικής διαμάχης των αδελφών Καρνέση φαίνεται ότι ο 70χρονος ήταν μέτοχος σε δύο εταιρείες, καθώς το όνομα του αναγράφεται στα ονόματα που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz41qfdfwq9d)

Το χρονικό του μακελειού στη Γλυφάδα - «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους»

Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (13/02), όταν υπήρξε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ στην Γλυφάδα.

Ο δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο ανθρώπους και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο. Εισέβαλλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας φωνάζοντας «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους και θα αυτοκτονήσω».

Ο 70χρονος, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.