Στη σύλληψη ενός 36χρονου Αλβανού υπηκόου στην Αίγινα που κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

O 36χρονος φέρεται να ασελγούσε από το 2013 στην ανήλικη κόρη της 50χρονης συντρόφου του, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, η οποία συνελήφθη και αυτή, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε επίσης: Άργος: "Είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου, με θέλουν όλες οι γυναίκες… αλλά νόμιζα ότι είχε κρυφή σχέση", κατέθεσε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η 25χρονη ενήλικη, πλέον, παθούσα σε κοινωνική λειτουργό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι ο 36χρονος, αφού βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις, την απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο.

Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 1505 γραμμ. κάνναβης,

- Αεροβόλο πιστόλι,

- 4 μαχαίρια,

- Το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ,

- 3 ζυγαριές ακριβείας,

- τρίφτης και

- 3 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ