Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία ενός 45χρονου στο Κιλκίς, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε μαζί με τρεις συνεργούς να ληστέψει έναν 54χρονο κτηνοτρόφο την ώρα, που εκείνος κοιμόταν μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα.


Πώς έγινε το κακό

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας (20/05), όταν δύο άνδρες, ένας 45χρονος και ένας 38χρονος, μαζί με δύο ανηλίκους, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν της πόρτα της μονάδας όπου βρισκόταν και κοιμόταν εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης της.

Ο 54χρονος, που άκουσε τις φωνές και το θόρυβο από την απόπειρα διάρρηξης, άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και μέσα στο σκοτάδι, άνοιξε πυρ. Τα σκάγια βρήκαν τον 45χρονο, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Τον 45χρονο, με καταγωγή από τη Γεωργία, σήκωσαν οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο, με την αστυνομία, λίγη ώρα αργότερα, να τους εντοπίζει και να τους συλλαμβάνει.


Ήθελαν να τον σκοτώσουν

Οι συγγενείς του δράστη, που επίσης συνελήφθη, καταγγέλλουν ότι οι επίδοξοι διαρρήκτες ήθελαν να σκοτώσουν τον κτηνοτρόφο. Κρατούσαν τσεκούρια και πυροσβεστήρες στα χέρια, ενώ η οικογένεια του 54χρονου υποστηρίζει, πως ένας από τους τέσσερις δούλευε στο παρελθόν στην επιχείρηση του κτηνοτρόφου και είχε απομακρυνθεί, επειδή όπως ισχυρίζεται, τον είχε εντοπίσει να κλέβει. 

Από την άλλη μεριά, οι ληστές μέσω του δικηγόρου τους, ισχυρίστηκαν πως πήγαν στο μαντρί του κτηνοτρόφου, γιατί είχαν μία πληροφορία ότι είχε ασελγήσει κατά ενός ανήλικου και της αδερφής του.

«Του είπαν “άνοιξε θα σε ξεκοιλιάσουμε”»

Ο ξάδερφος του κτηνοτρόφου μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό αναφέροντας αρχικά: «Τι δουλειά είχαν να πάνε εκεί 4 άτομα 10 η ώρα το βράδυ; Το παιδί κοιμόταν και είναι ένα παιδί, που δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι. Πήγαν αυτά τα 4 άτομα, κάνανε κομμάτια την πόρτα. Τους ξέρω αυτούς φυσικά. Και το θύμα το ήξερα. Η αστυνομία ξέρει το ποιον τους. Κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω τον πατέρα του θύματος, ήμασταν συγχωριανοί. Δεν δουλεύαν, έκαναν βόλτες. Τον είχε πάρει μια βδομάδα τον ανήλικο για να τον βοηθήσει να του βοσκάει τα πρόβατα, και τον έπιασε να του κλέβει 50 ευρώ μέσα από το αμάξι και τον έδιωξε».

Τέλος, ο συγγενής του φερόμενου δράστη ανέφερε: «Κρίμα στο παλικάρι που «έφυγε» αλλά κρίμα και στο δικό μας το παιδί. Πήγαν να τον σκοτώσουν. Του μίλησαν η μάνα του και ο αδερφός του, και τους είπε να ησυχάσουν. Το παιδί όταν ήταν εκεί πέρα πήρε την αστυνομία τηλέφωνο. Και είπε ότι του σπάνε την πόρτα και ρώτησε τι να κάνει. Όταν είδε ότι του σπάνε την πόρτα, έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε το όπλο. Του έλεγαν «άνοιξε, θα σε ξεκοιλιάσουμε». Αυτό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Τον γέμισαν ψέματα (σ.σ. το θύμα) και ήρθε. Όλο το χωριό έλεγε ότι είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε. Βρήκαν εκεί το τσεκούρι και τον πυροσβεστήρα, δεν τα είχαν μαζί τους. Ήταν λάθος αυτό που έγινε, και να χαθεί έτσι ένα παιδί».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ful528d59t)