Υπό τη στενή παρακολούθηση των θεραπόντων ιατρών του στο ''Δαφνί'' βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος επικοινωνεί καθημερινά με τη μητέρα του. Την είδηση γνωστοποίησε η Σάσα Σταμάτη με ρεπορτάζ της στην εφημερίδα «OΝtime» χθες (20/11) και το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα συνομίλησε με τη μητέρα του ηθοποιού, ώστε να μάθει τις εξελίξεις για την υγεία του.

Ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική, σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του ANT1 «Το πρωινό», βρίσκεται υπό τη στενή παρακολούθηση των θεραπόντων ιατρών του, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επ’ ακριβώς την κατάσταση της ψυχικής του υγείας, ενώ δεν δέχεται επισκέψεις. Ωστόσο, επικοινωνεί μόνο τηλεφωνικά και κατά περίπτωση με τους οικείους του.

Ο ηθοποιός έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο και επιθυμεί να μιλά με ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό του. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επικοινωνία με την ψυχιατρική κλινική και εν συνεχεία ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

Διαβάστε ακόμα: Σταμάτης Γαρδέλης: Πώς βρέθηκε στο ψυχιατρείο - Το δράμα με το σπίτι και οι τάσεις αυτοκτονίας του γνωστού ηθοποιού

Μητέρα Σταμάτη Γαρδέλη: Δεν είναι τόσο καλά, αλλά ούτε και άσχημα

Η μητέρα του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά του και σε επικοινωνία με την εκπομπή «Το πρωινό» μίλησε για την κατάσταση της υγείας τους γιου της, απευθύνοντας το «ευχαριστώ» της σε όλους όσοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις τού κάνουν. Στεναχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στεναχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ», δήλωσε στο «Πρωινό» η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη.

Όπως αποκάλυψε, ο ηθοποιός είναι εκείνος που επικοινωνεί καθημερινά μαζί της.

Τι αποκάλυψε η «OΝtime» για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «OΝtime», ο Σταμάτης Γαρδέλης παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο, το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Στην «ONtime» έφτασε μία φωτογραφία του δημοσιογράφου Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”». Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο - συγγραφέα και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα, λέγοντας: «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Γαρδέλη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε στη Σάσα Σταμάτη ότι βρίσκεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η Εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από τον δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο ίδιος τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιοκτησία την οποία, όπως έχει πει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν, είχε αγοράσει κανονικά. Στη συνέχεια, όμως, η Πολεοδομία τη χαρακτήρισε δασική, με αποτέλεσμα να του επιβάλει πρόστιμο. Στο συγκεκριμένο σπίτι ο ηθοποιός έχει καταβάλει πολλή προσωπική εργασία και, όπως έχει πει, όλες οι κατασκευές έχουν γίνει από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα αυτά είναι προς κατεδάφιση και την ίδια στιγμή ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Γι’ αυτό και έχουν βγάλει το σπίτι του στον Νέο Κόσμο σε πλειστηριασμό.