Επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε χθες το βράδυ στη Βουλή κατά την ομιλία του για τον Προϋπολογισμό, ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης. Ο βουλευτής με αφορμή την άσκηση κριτικής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για τους θανάτους από covid–19 τόνισε ότι ελλείψει σοβαρού αντιπολιτευτικού λόγου η αξιωματική αντιπολίτευση καταφεύγει στην εκμετάλλευση της πανδημίας.

«Από το ''ξεστοκάρισμα'' του κ. Τσίπρα, και την υπονόμευση της αξίας του εμβολιασμού από τον κ. Πολάκη, ακόμη και στην περίπτωση της Αμυντικής Συμφωνίας με την Γαλλία, επενδύετε στο θάνατο!» τόνισε ο κ. Κελέτσης θυμίζοντας την αναφορά του κ. Τσίπρα στη Βουλή για τα «φέρετρα με ελληνική σημαία με Έλληνες στρατιώτες από το Σαχέλ». «Επενδύετε συστηματικά στο θάνατο. Δεν έχετε να αντιπροτείνετε τίποτα. Οποιοδήποτε μέτρο έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση στη Bουλή και αφορούσε την πανδημία το καταψηφίσατε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κελέτσης.

Παράλληλα ο κ. Κελέτσης μίλησε για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στην οικονομία παρά το δυσμενές και ασφυκτικό πλαίσιο που θέτει η πανδημία και αναφέρθηκε στα έργα που ξεκίνησαν στον Έβρο και θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής.