Κι όμως, η Ρένα Δούρου δεν χαρακτήρισε τυχαία «αηδιαστικές» τις θέσεις του Δ. Παπαδημούλη για την ανάγκη συγκρότησης μιας συλλογικής ηγεσίας με πρόσωπα της νέας γενιάς, τα οποία θα πλαισιώνουν τον Α. Τσίπρα στην πορεία προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Η Ρένα Δούρου, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, αγαπητοί αναγνώστες, φέρεται να διατηρεί βάσιμες προσδοκίες πως μπορεί να εξασφαλίσει το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον Α. Τσίπρα, όταν ο τελευταίος δρομολογήσει την αποχώρησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς έχει κάθε λόγο να την πέφτει στον Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς προκρίνει για διάδοχο του Α. Τσίπρα την Έφη Αχτσιόγλου, ώστε απέναντι σε μια τέτοια προοπτική να χτίσει προφίλ αντίπαλου δέους. Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί της έχει και άλλα κορυφαία στελέχη, τα οποία δεν θέλουν σε καμία περίπτωση το κόμμα να περάσει στα χέρια της «Ομπρέλας», στην οποία ανήκουν οι 53 του Ευκ. Τσακαλώτου, ο Δ. Παπαδημούλης, ο σύντροφος της Ε. Αχτσιόγλου, Δ. Τζανακόπουλος, ο Φίλης, ο Σκουρλέτης και ο Βούτσης.

Ποιοι είναι αυτοί; Μα, ο Ν. Παππάς, που επίσης χαρακτήρισε ανοησίες τις απόψεις του Δ. Παπαδημούλη, αλλά και ο Χ. Σπίρτζης, που εκφράζει την τάση των πασοκογενών.

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Αλάτι & Πιπέρι» της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ στις 26/5