«Καρφιά» κατά του συνυποψηφίου του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου πέταξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τη χθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Καμία συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ - ''Νεκρό'' το θέμα συγκυβέρνησης με ΝΔ»

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι «δεν γίνεται αλλαγή χωρίς ελπίδα και ελπίδα σημαίνει ότι κάνεις κάτι καινούριο». Τη διάβασα λέξη-λέξη και είδα ότι τα τέσσερα πέμπτα της, ήταν για το ‘’πίσω’’», τόνισε ο κ. Λοβέρδος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα, δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία.

Αναφορικά με το ζήτημα των πιθανών συνεργασιών του κόμματος, εν όψει και των εκλογών με απλή αναλογική, ο κ.Λοβέρδος κατέστησε σαφές πως αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ την ίδια στιγμή οι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

Στις κατηγορίες αναφορικά με πιθανή σύμπραξη με τη ΝΔ εφόσον εκλεγεί, κατέστησε σαφές πως από το κυβερνητικό κόμμα ουδέποτε απευθύνθηκε τέτοια πρόταση, ούτε κάποιος εκ των έξι υποψηφίων επιθυμεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ συνεπώς «αυτό το θέμα είναι νεκρό».

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι αυτό που οφείλει να κάνει η παράταξη είναι να προετοιμάσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα και πως η δική του φιλοδοξία είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων.