Την ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων του νέου εκπροσώπου Τύπου αλλά και των στελεχών που θα βρεθούν στην «πρώτη γραμμή» για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έχει προγραμματίσει για αύριο ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο.

Καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μάντζος, μέχρι τώρα διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος δικηγόρος είχε οριστεί στη συγκεκριμένη θέση από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου θα αναλάβει πιθανότατα η Έλενα Αναστασίου, δικηγόρος επίσης και σύζυγος ενός εκ των στενών συνεργατών του κ. Ανδρουλάκη, του υποψήφιου για την προεδρία του ΔΣΑ, Μιχάλη Καλαντζόπουλου.

«Κλειδιά» για το κόμμα

Σημαντικό ρόλο, ίσως στον Τομέα της Αυτοδιοίκησης, αναμένεται να λάβει η Ρωξάνη Μπέη. Παράλληλα, φημολογείται η αξιοποίηση του Θανάση Γλαβίνα. Ρόλο «κλειδί» θα έχει ο νυν διευθυντής του Γραφείου του κ. Ανδρουλάκη στις Βρυξέλλες, Νικόλας Παπάζογλου, καθώς και οι δύο εξ’ απορρήτων συνεργάτες του, Ανδρέας Σπυρόπουλος και Στέφανος Ξεκαλάκης, καθώς θα «τρέξουν» την επιχείρηση αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος.