Σάλος έχει προκληθεί στο Διαδίκτυο με τις νέες αποκαλύψεις για τον Γιάννη Ραγκούση και την «αμαρτωλή» βίλα του στην Πάρο μετά και το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Απογευματινής», το οποίο αποκαλύπτει ότι ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τρεις διαδοχικές επιστρεπτέες προκαταβολές από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021, συνολικού ύψους 11.829,90 ευρώ, στο πλαίσιο της κρατικής ενίσχυσης των πληγεισών από την υγειονομική καραντίνα επιχειρήσεων.

Πληθώρα sites αναπαράγουν από το πρωί με δημοσιεύματα το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Απογευματινής» για τα νέα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν για τον κ. Ραγκούση, τα οποία εκθέτουν καθημερινά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στον απόηχο των νέων αποκαλύψεων της «Απογευματινής» για το «αμαρτωλό» ακίνητο στην Πάρο,
η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξαπολύει σφοδρή κριτική τόσο στον Γιάννη Ραγκούση όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι δίχως τέλος αποκαλύψεις της εφημερίδας "Απογευματινή" για τη βίλα του βουλευτή και τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, εκθέτουν καθημερινά τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, που προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα», τονίζει η Πειραιώς.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ»

Δείτε κάποια από τα δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν το θέμα της «Απογευματινής»

1_4

2_4

3_3

4_3

5_2


Δείτε αποσπάσματα που έπαιξαν στην τηλεόραση για το ρεπορτάζ