«Πρόεδρε, έλα με φόρα». Με αυτή την ατάκα η Πόπη Τσαπανίδου είχε προσφωνήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Μια φράση που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό πολλών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Την τελευταία ημέρα που είδαμε την Πόπη Τσαπανίδου εξαπέλυε επίθεση κατά της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταφέροντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η πορεία της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετρά μόλις πέντε μήνες, μετά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Κι έτσι, η Πόπη Τσαπανίδου εγκαταλείπει την καριέρα της στη δημοσιογραφία για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις της ως εκπροσώπου Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε φυσικά προηγηθεί η αυτοπαρουσίαση της υποψηφιότητάς της στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια να εκλέγεται τελικά, αλλά έκτοτε να τηρεί σιγή «ασυρμάτου» μετεκλογικά, όπως δεν μας είχε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Με την απουσία της, μάλιστα, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα χθες, στο Προεδρικό Μέγαρο, να προκαλεί αίσθηση και πολλές συζητήσεις.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: