Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του κ. Παππά, κος Άγγελος Τόλκας, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με το δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Ερωτηθείς ποιες είναι οι γραμμές στις οποίες θα βαδίσει η υποψηφιότητα του κ. Παππά

Α.ΤΟΛΚΑΣ: Ο κ. Παππάς το επόμενο διάστημα έχει να κάνει επισκέψεις σε όλη την ελληνική περιφέρεια και φυσικά και στην Αθήνα. Ήδη έχουν γίνει πολλές πρώτες συναντήσεις και με στελέχη και με κόσμο και πηγαίνουν καλά. Υπάρχει ένας πολιτικός διάλογος επιπέδου όπως κρατήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή. Είδατε ότι το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να υπάρχει μια συνάντηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ώστε να συζητηθούν εξαρχής τα ζητήματα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και πως αυτή εκτοπίζεται από την κυβερνηση Μητσοτάκη και την προτίμηση Μητσοτάκη στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

Ζητάμε να γίνουν δύο debate για να μπορέσει να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπλοκή της ελληνικής κοινωνίας. Σήμερα θα υπάρξει μια συνάντηση των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορούν να κλείνουν τέτοια ζητήματα κι να είμαστε συντεταγμένοι, πράγμα το οποίο χρειάζεται γιατί εδώ δεν είναι μια μάχη ο ένας εναντίον άλλου, εμείς θέλουμε να είναι μια μεγάλη μάχη προσέλκυσης περισσότερου κόσμου στις κάλπες, να γίνει θέμα της κοινωνίας, να μπορέσουμε με την κοινωνία μαζί να προχωρήσουμε όλο το επόμενο διάστημα. Προτείνουμε ένα debate άμεσα, μέσα στον Ιούλιο, και ένα debate μετά τις διακοπές έτσι ώστε ο κόσμος να έχει πολύ καλύτερη εικόνα τι λεει ο κάθε ένας από τους υποψήφιους και προς τα πού αλλαζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κόσμος να καταλάβει ότι μπορεί να ταυτιστεί με το κόμμα της επόμενης ημέρας που θέλουμε.