Καταψήφισε την τροπολογία για το νέο μοντέλο αδειών διαμονής μεταναστών στην Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή, επιβεβαιώνοντας το σημερινό ρεπορτάζ της στήλης Big Mouth του powergame.gr. Συγκεκριμένα, η στήλη έγραψε σήμερα ότι ο πρώην πρωθυπουργός «όχι μόνο σκοπεύει να δώσει το ‘’παρών’’ κατά την διάρκεια ψήφισης της επίμαχης τροπολογίας, αλλά όπως όλα δείχνουν θα την καταψηφίσει κιόλας». 

Κατά την την έξοδο του σήμερα από την Ολομέλεια, ο Αντώνης Σαμαράς είπε με νόημα στους δημοσιογράφους: «Ότι είχα χρέος να πω το είπα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε». Ειδικότερα σε ερώτηση των δημοσιογράφων, «τι θα ψηφίσετε;», ο Αντώνης Σαμαράς απαντησε: «Τα έχουμε πει αυτά ρε παιδιά!»

Εξερχόμενος της αίθουσας του Κοινοβουλίου έτυχε θερμής υποδοχής από τουλάχιστον 15 βουλευτές που περίμεναν να τον χαιρετίσουν. Όλοι όσοι βουλευτές τον συνάντησαν στους διαδρόμους, σταμάτησαν να μιλήσουν μαζί του σχολιάζοντας το επίμαχο θέμα της τροπολογίας. Εκείνος, ευδιάθετος, μίλησε με όλους!

Δείτε τις εικόνες: 

1
2_2
3_2
4_2
5
6

Σημειώνεται ότι αυτές τις μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε ένας έντονος προβληματισμός σχετικά με τη γενικότερη στάση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την αντίθεση του με τη συγκεκριμένη τροπολογία κάνοντας λόγο για «συλλήβδην νομιμοποιήσεις μεταναστών» που καθιστούν την Ελλάδα «φάρο προσέλκυσής» τους. Μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει το parapolitika.gr για την τροπολογία που δίνει μια τύπου άδεια διαμονής στους παράτυπους μετανάστες οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα για τουλάχιστον τρία χρόνια και έχουν προσφορά εργασίας, ο Μεσσήνιος πολιτικός έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία και να επανεξετάσει το όλο θέμα.

Διαβάστε εδώ: Αντώνης Σαμαράς: Ζητά την απόσυρση της τροπολογίας για τους μετανάστες - Σάλος από την αποκάλυψη του parapolitika.gr

Τι ανέφερε σήμερα το Big Mouth για τον Αντώνη Σαμαρά

-Σε σχέση τώρα με την στάση του προέδρου Σαμαρά, σας έχω νεότερα, που πηγάζουν από μια από τις καλές πηγές που διαθέτω εδώ και χρόνια στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τον άνθρωπό μου, ο Μεσσήνιος πολιτικός που τα έχει πάρει για τα καλά στο κρανίο, όχι μόνο σκοπεύει να δώσει το «παρών» κατά την διάρκεια ψήφισης της επίμαχης τροπολογίας, αλλά όπως όλα δείχνουν θα την καταψηφίσει κιόλας. Αν δεν το καταλάβατε, ο πρόεδρος της καρδιάς μας δεν θα επιλέξει τον εύκολο δρόμο της αποχής, θέλοντας προφανώς να καταγραφεί η διαφωνία του απέναντι στην κυβερνητική πρωτοβουλία. Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι ο Σαμαράς έχει αποφύγει αυτές τις μέρες να σηκώσει το τηλέφωνο τόσο στον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, όσο και στον υπουργό Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη. Απεναντίας, έχει συνομιλήσει με κάτι άλλους εκνευρισμένους, με τους οποίους ανταλλάσσουν εκνευρισμούς!!!