Μετά το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος (1-0), η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παρακίνησε τους διαιτητές να κάνουν... απεργία διαρκείας, ενώ λίγο αργότερα ο πρόεδρος -απερχόμενος, όπως δήλωσε ο ίδιος- Αχιλλέας Μπέος έκανε ανάρτηση στην οποία μίλησε για "αλλοίωση αποτελέσματος" ενώ χαρακτήρισε τους διαιτητές "ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα". 

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως το αποψινό μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου.
Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Θα τους συνιστούσαμε να βάλουν την ποδιά της "Φιλιππινέζας".

Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως το αποψινό μεταξύ ΠΑΟΚ και...

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023


Θα τους καλούσαμε να παραιτηθούν, αν είχαμε την υποψία, έστω, ότι έχουν ίχνος φιλότιμου, μετά το αποψινό διαιτητικό αίσχος. Τουλάχιστον ας συνεχίσουν την αποχή μήπως έτσι γλιτώσει το ποδόσφαιρο από αυτούς, που το γυρνούν δεκαετίες πίσω. Ντροπή τους.

Σημ. Καλά ο Ευαγγέλου μας είναι γνωστός από καιρό. Ο Περάκης; Νέας εσοδείας;

Παρακολουθήστε το ακυρωθέν γκολ του Βόλου