Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε σοβαρές καταγγελίες αναφορικά μρ τους διαιτητές τοτ αγώνα ΠΑΟΚ - Βόλος 1-0 που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (7/12) στο πλαίσιο της φάσης των "16" του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βόλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα γκολ που έβαλε ο Μωραΐτης στο δεύτερο ημίχρονο και το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ στον Βιεϊρίνια αν και στο ρίπλεϊ δεν φαινόταν να υπήρξε κάποια παράβαση. Ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε και δημόσια την οργή του μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Μπέος: Μήνυση στους διαιτητές


«Διαιτητική αλητεία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας οι ισχυροί και όλοι οι άλλοι να πάνε να... Ηταν ένα παιχνίδι χαρά του ποδοσφαίρου, άσε το να παιχθεί, είναι υγεία να κερδίζει και ο αδύνατος, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να κερδίζουν μόνο οι ισχυροί. Εχω δώσει εντολή να υποβάλλουν μήνυση στους διαιτητές. Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα, αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το διερευνήσει , πως τα έπαιξα, που τα έπαιξαν , αν βγήκε όπως λένε άσο ημίχρονο και άσο τελικό.

Δεν είναι δουλειά μου να πω τι έγινε, αλλά της δικαιοσύνης να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και να μας πει αν κάποιος έπαιξε το παιχνίδι και να υπάρχει συμμετοχή των διαιτητών με τη συμπεριφορά τους», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της ομώνυμης ομάδας.

Οι βολές στους διαιτητές του ΠΑΟΚ - Βόλος


Όσο για τους διαιτητές Ευαγγέλου και Περράκη που ήταν στην διαιτητική ομάδα του ΠΑΟΚ - Βόλος για το κύπελλο επεσήμανε: «Πως το είδαμε όλοι και δεν το είδαν αυτοί; Ευαγγέλου και Περράκης στην άκρη, να έρθουν νέοι χωρίς εξαρτήσεις. Σύσσωμοι όλοι στην Τούμπα έλεγαν κανονικό γκολ είναι δήμαρχε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Φάνηκε να υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, φαίνεται να υπάρχει συντονισμός και να είναι μιλημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται ξένοι διαιτητές».