Η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι αποτελεί ένα από τα μεγάλα brand του γυναικείου ποδοσφαίρου, με τις "μπλε" να φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και να βρίσκονται στο +6 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Θέλοντας να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η αγγλική ομάδα, προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση αφού απέκτησε την Κολομβιανή επιθετικό, Μάιρα Ραμίρες από τη Λεβάντε.

Η Τσέλσι έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου

Στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής προχώρησε η Τσέλσι που είχε ως στόχο να απιοκτήσει μια... στράικερ σούπερ σταρ την οποία βρήκε στο πρόσωπο της Μάιρα Ραμίρες που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λεβάντ. Ο μεγάλος στόχος των "μπλε" έγινε πραγματικότητα ενώ για να κάνουν την Κολομβιανή επιθετικό δικιά τους, έβγαλαν από τα ταμεία τους περίπου 500.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στη Μπαρτσελόνα η οποία είχε δαπανήσει το ποσό των 460.000 για να αποκτήσει την Κίρα Γουόλς από την Μάντσεστερ Σίτι. Σε ότι αφορά την Μάιρα Ραμίρες, η Κολομβιανή επιθετικός μοιάζει... ασταμάτητη και σκοράρει κατά ριπάς. Ενδεικτικό είναι ότι σε 10 συμμετοχές που κατέγραψε με τη Λεβάντε τη φετινή χρονιά, πέτυχε 7 γκολ.