Η δράση της Super League 2 συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τις ανακατατάξεις στην βαθμολογία να συνεχίζονται για μια ακόμα αγωνιστική. Στο μεγάλο ντέρμπι των Χανίων με την Athens Kallithea καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να υποχωρούν στην τρίτη θέση και να χάνουν σημαντικό έδαφος τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση.
 

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Athens Kallithea με τα Χανιά στην Κρήτη

Κόλλησαν στο.... μηδέν τα Χανιά με την Athens Kallithea (0-0) στο γήπεδο των Περιβολίων, με τις δυο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους μέσα στο παιχνίδι αλλά να μην φτάνουν σε γκολ. Μεγάλοι "χαμένοι" της αναμέτρησης οι Κρητικοί που είδαν την Ηλιούπολη να τους προσπερνούν στην βαθμολογία και πλέον βρίσκονται στην τρίτη θέση με 31 βαθμούς χάνοντας έδαφος τη στιγμή που η Athens Kallithea βρίσκεται στην κορυφή με 37 βαθμούς.

Ένα ημίχρονο ήταν... αρκετό για την ΑΕΛ

Τους τρεις βαθμούς πανηγύρισε η Λάρισα που επιβλήθηκε με 2-0 της Κοζάνης, σ' ένα ματς που οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Με τη νίκη της αυτή, η ΑΕΛ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας είναι στο -4 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό ο ποίος έχει ματς λιγότερο.

Η Λάρισα έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς με το... καλημέρα, με τον Ηλιάδη να σκοράρει μόλις στο 6ο λεπτό ενώ ο Παπαγεωργίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 20ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων οι οποίοι διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι τέλους.

Ασταμάτητη η Ηλιούπολη που ανέβηκε στην δεύτερη θέση

Συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε η Ηλιούπολη η οποία πήρε μεγάλη νίκη στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή την οποία "λύγισε" με 2-1, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις. Η αθηναϊκή ομάδα μετά το σπουδαίο διπλό, ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τα Χανιά ενώ βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Athens Kallithea. 

Ο Μάντιτς άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι στο 26ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, με τους Πατρινούς να απαντάνε... άμεσα με τον Πατρινό ο οποίος ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα (27'). Οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ηλιούπολη να κρατά το... καλύτερο για το φινάλε αφού βρήκε το πολυπόθητο νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις (90+3') με χρυσό σκόρερ Μπαρμπάρο.

'Ανετη νίκη του πρωτοπόρου Λεβαδειακού επί του Ηρακλή

Με πολύ καλή εμφάνιση, ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ηρακλή και συνέχισε την... ξέφρενη πορεία του στον Α' όμιλο της Super League 2 όπου τον βρίσκει να φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς και ματς λιγότερο από την δεύτερη ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ενώ είχαν την πρώτη τους τελική στο 13ο λεπτό με σουτ του Κουάδρα το οποίο κατέληξε άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywa4xkpiilt)
Ο Λεβαδειακός οδήγησε το ματς σε... μονόλογο στα πρώτα λεπτά αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Στο 18ο λεπτό έφτασε ξανά σε νέα ευκαιρία, με τους Κουάδρα-Γιαννιώτα να συνεργάζονται άψογα και τον δέυτερο να αστοχεί σε σουτ που δοκίμασε μέσα από την περιοχή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywaepph42dd)
Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 22ο λεπτό άνοιξαν λογαριασμό στο ματς (1-0), με τον Νίκα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ έπειτα από ασίστ του Τσάπρα και να πετυχαίνει το έκτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywajqz556cp)
Όσο κυλούσαν τα λεπτά, η ομάδα του Οφρυδόπουλου πίεζει όλο και περισσότερο τα καρέ των φιλοξενούμενων ενώ λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 στο 39ο λεπτό, με τον Παλαβράκη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Τσάπρα και να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywaud7rrsxd)
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Λεβαδειακός πήρε... αέρα δυο τερμάτων, με τον Κουάδρα να γράφει το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με δυο γκολ διαφορά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywazpmxeu81)
Ο Ηρακλής που βρέθηκε με την πλάτη στο... τείχος από νωρίς, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος ωστόσο ο Λεβαδειακός ήταν ξανά η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 61ο λεπτό, λίγο έλειψε ο Βίχος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης του "Γηραιού" με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywb2ep4gt0h)
Εννιά λεπτά αργότερα (70'), οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με τον αρκετά κινητικό Τσάπρα ο οποίος έπειτα από φάση διαρκείας, δοκίμασε δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywbtay8qwzd)
Ο Ηρακλής που ανέβασε τις γραμμές του στα τελευταία λεπτά με στόχο να βρει ένα γρήγορο γκολ, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Τόρες ο οποίος εξαπέλυσε φοβερό σουτ το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Γκροφ που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywbzj6ni5gp)
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό να κρατά μέχρι τέλους το υπέρ του προβάδισμα και να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywchq4gk77t)

Νίκη-ανάσα για τον Απόλλωνα Πόντου

Στα θετικά επέστρεψε ο ουραγός της βαθμολογίας, Απόλλων Πόντου ο οποίος με πειστική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 του Καμπανιακού με πρωταγωνιστή τον Μπλανκ και ανέβηκε στους 11 βαθμούς τη στιγμή που ο αντίπαλος του παρέμεινε στους 12 βαθμούς στην "μάχη" της παραμονής.