Το ζευγάρι της 21ης Φεβρουαρίου, ένα από τα οκτώ της φάσης των "16" στο Champions League, θυμίζει το παλιό ελαφρολαϊκό άσμα "απ' την Κική κι απ' την Κοκό ποια να διαλέξω, καθώς τόσο η Νάπολι όσο και η Μπαρτσελόνα, η οποία θα φιλοξενηθεί στο "Diego Maradona", είναι ομάδες κατευθείαν για το... ντιβάνι. 

Κι αν για τους παίκτες του Βάλτερ Ματσάρι είναι αρκετά λογικό να ηττώνται στο "Σαν Σίρο" από τη Μίλαν, η νέα αβαρία των "μπλαουγκράνα" και το 3-3 εντός έδρας με τη Γρανάδα -για την ακρίβεια στην έδρα της Εσπανιόλ, το "Μονζουίκ", καθώς η "Spotify Arena" βρίσκεται υπό κατασκευή- ξεχείλισαν το ποτήρι, όχι της υπομονής αλλά, της οργής. 

Μπαρτσελόνα: Ο δίσκος με τα καναπεδάκια του Λαπόρτα

Ο ισχυρός άντρας της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, χάθηκε στο θυμό του με αυτό το αποτέλεσμα και ρεπορτάζ από την Καταλονία αναφέρει πως, σε οργίλη κατάσταση ευρισκόμενος, έριξε ένα δίσκο με καναπεδάκια στο πάτωμα. Με τον προπονητή, Τσάβι, να ανακοινώνει, ύστερα από το 4-2, πάλι εντός έδρας, με το οποίο ηττήθηκαν οι "μπλαουγκράνα" από τη Βιγιαρεάλ, ότι φεύγει το καλοκαίρι, ο Λαπόρτα θέλει να κρατηθεί, καθώς πρόκειται για φυσιογνωμία-σύμβολο του κλαμπ, αλλά τον... τρώει το χέρι του να του δείξει την πόρτα της εξόδου πρώιμα.